Blijf bij met Detron

Geplaatst op: 23.04.2012

Detron lanceert eigen glossy


Rijswijk, 23 april 2012 - Als een van de eerste ICT-bedrijven in Nederland brengt Detron ICT & Telecom deze maand haar eigen luxe bedrijfsmagazine uit. Om u te informeren en op de hoogte houden van de activiteiten binnen Detron op het gebied van ICT en datamanagement.


Geen doorsnee corporate brochure

Hendrika Vreugdenhil, manager bij Detron Storage, kwam met het idee voor de glossy, omdat ze iets anders wilde dan een saaie doorsnee corporate brochure. Het blad beschrijft ICT-trends vanuit de Detron visie. Via de glossy krijgt de lezer een kijkje achter de schermen. Met een dubbelinterview tussen Detron CEO George Banken & Hendrika waar ze ongenuanceerd en gepassioneerd over hun vak praten. Daarbij krijgen lezers tips om bijvoorbeeld de data van hun bedrijf te beschermen.

Gratis downloaden via de QR-code

Eind april is de Glossy uitgekomen en presenteert Detron het blad op diverse evenementen, waaronder bij de opening van het Microsoft Experience Center. De glossy wordt gratis uitgegeven en kan ook online via de bijgaande QR-code gescand worden. Mis het niet!


detron diensten locator