Telecom die aansluit bij uw organisatie

Detron Telecom Enterprise

De toekomst van bereikbaarheid

De wereld verandert. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Mensen werken steeds vaker samen in virtuele omgevingen en wereldwijde netwerken. Dat brengt waardevolle kansen met zich mee – maar ook strategische uitdagingen. Als uw continuïteit afhangt van uw communicatie, hoe goed moeten uw communicatie dan zijn? Hoe kunt u optimale bereikbaarheid garanderen?  Dat zijn de vraagstukken die steeds meer grote organisaties delen met de experts van Detron Telecom Enterprise.

Een strategische partner voor grote organisaties

Een kennismaking met Detron Telecom Enterprise, is een kennismaking met de toekomst. Samen met u gaan we op weg naar de werkplek van 2020. Een werkplek die de wereld dichtbij brengt, dankzij concepten als Het Nieuwe Werken, Unified Communications, integratie van vast en mobiel, videoconferencing en de verbinding met medewerkers op flexibele locaties. We richten ons – dat is de kern – op zakelijke telefonie voor organisaties met meer dan 250 medewerkers. Organisaties in de profit-, overheids- en zorgsector.

Het uitgangspunt

U herkent in ons niet alleen de visionair die u helpt de strategische richting te bepalen. Wij zijn ook een pragmatische dienstverlener, die de daad bij het woord voegt. We adviseren, ontwerpen, onderhouden, beheren én optimaliseren. Met managed oplossingen (volledig als dienst of uit de cloud) bewijzen we onze toegevoegde waarde als partner. Niet de stand van de techniek is daarbij ons uitgangspunt, maar de behoefte van u, uw medewerkers, klanten en relaties.

Thuis in uw markt

Als strategische partner volgen we de ontwikkelingen in uw sector op de voet en hebben we veel branchekennis opgebouwd. Al is uw organisaties volledig uniek, we doorzien uw behoeften met de blik van een branchekenner. We hebben veel ervaring binnen de centrale overheid, gemeenten, woningcorporaties en de zorgsector. Daarnaast verzorgt Detron vanaf 2012 de professionalisering van de overheidscommunicatie (OT2010).

Interesse?

Wilt u meer weten over onze oplossingen en/of overheidstelecommunicatie? Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met u.

DOWNLOADS

 

Contact

0318 55 85 59 > Telecom Enterprise
0318 55 88 55 > Service & Support 24/7


detron diensten locator