AVG-verwerkersovereenkomst

Vul hier de gegevens van je bedrijf in en beantwoord enkele vragen over het soort gegevens dat Detron voor jullie verwerkt. Binnen enkele minuten ontvang je een kant-en-klare verwerkersovereenkomst.

Meer weten? Praat verder met Bart-Jan

Mr. Bart-Jan van Dijk, General Counsel & Data Privacy Officer
Mail: privacy@detron.nl

Dank voor je bezoek aan onze website. Als je op de onderstaande button klikt, leggen we je een aantal vragen voor. De antwoorden op deze vragen vormen de basis voor een standaard verwerkersovereenkomst, die wij voor je opstellen. Je ontvangt deze binnen enkele minuten per e-mail. Je kunt de overeenkomst direct ondertekenen, indien nodig scannen en retourneren aan privacy@detron.nl*.

Begin vragenlijst

Voor het geautomatiseerd opstellen en verzenden van de verwerkersovereenkomst, maakt Detron gebruik van de dienstverlening van Eformity. Eformity slaat uw gegevens zelf niet op; direct nadat uw verwerkersovereenkomst is opgesteld en verzonden, verwijdert Eformity uw gegevens uit haar systemen.

Meer weten?

Ben je op zoek naar gericht advies over wat Detron voor je bedrijf kan betekenen bij de beveiliging van persoonsgegevens of heb je specifieke wensen ten aanzien van de verwerkersovereenkomst? Neem dan contact met ons op via je Detron-accountmanager of via privacy@detron.nl. Samen zorgen we voor AVG compliancy!

* De overeenkomst moet ondertekend worden door een daartoe bevoegd persoon. Namens Detron is dit Bart-Jan van Dijk, General Counsel en Data Privacy Officer. Hij is hiertoe gevolmachtigd door de directie van Detron.