Ben jij klaar voor Unified Communications?

Met de juiste devices en oplossingen werk je slimmer samen. Dat is niet alleen prettig en efficiënt, het verhoogt ook de productiviteit. Maak nu je organisatie klaar voor slim samenwerken.

Unified Communications

Wat kan UC&C voor jouw organisatie betekenen?

Ontdek het nu

Hoe makkelijk zou het zijn om altijd, overal en op elk device functies als agenda, e-mail, web- en videoconferencing en instant messaging tot je beschikking te hebben? Precies dat is wat Unified Communications je biedt. Ongeacht waar je bent en met wie je wil samenwerken, via één platform lijkt het of je bij elkaar aan één tafel zit. Dit virtueel (op afstand) samenwerken met collega’s, klanten leveranciers en andere betrokkenen, maakt efficiënte en flexibele communicatie mogelijk. Tegen lagere kosten bovendien.

Voordelen van Unified Communications

  • Flexibel en virtueel samenwerken
  • Locatie-onafhankelijk communiceren
  • Productiviteit verhogen
  • Directe en indirecte kosten verlagen
  • Klaar voor toekomstige ontwikkelingen

Locatie-onafhankelijke communicatie met Office 365

Unified Communications integreert verschillende samenwerkingsvormen en communicatiemiddelen. Je deelt gemakkelijk schermen en maakt telefoneren via laptops eenvoudiger en voordeliger dan ooit. Gewoon door je telefooncentrale en ICT-infrastructuur te koppelen. Voicemailberichten verschijnen in de mailbox en je kunt altijd zien wie op welke manier bereikbaar is. Dat maakt bedrijfscommunicatie locatie-onafhankelijk en (samen)werken stukken slimmer.

Klaar voor de toekomst

Werken met open standaarden heeft de voorkeur als je een UC-omgeving wilt opzetten. Als Apple morgen met een nieuw soort apparaat komt, wil je dit immers probleemloos kunnen integreren. Hetzelfde geldt als Android nieuwe functionaliteiten toevoegt of Google met nieuwe toepassingen komt. Ook dat is een voordeel van Unified Communications-oplossingen; je bent altijd voorbereid op de toekomst.

Wat kan UC&C voor jouw organisatie betekenen?

Ontdek de mogelijkheden

Direct een vraag? Neem contact op met onze UC specialist, Ronald