Click it, and meet us!

Call us!

Wie: Roy van Dongen
Wat: Senior Security Consultant bij Detron IT Professionals
Waarom Detron: Bij Detron krijg je de kans je te ontwikkelen in de richting die JIJ leuk vind. Of dat nu hands-on, organiserend of adviserend is. Een team van toffe collega's zorgen voor verschillende visies en daardoor kun je eigen kennis weer verbreden en in de praktijk toepassen.

Wat ik doe op Campzone? Al een aantal jaren ben ik als vrijwilliger bij het CCN (Campzone Community Networking) team betrokken. Met CCN halen we zoveel mogelijk uit onze apparatuur. Alles om een stabiel en snel netwerk te kunnen garanderen op CampZone. Vanuit eerdere werkervaringen lag de interesse voor mij op de security en services van het netwerk op CampZone. Het mooie aan het netwerk op CampZone is, dat er vrijheid is om nieuwe technieken in te zetten. Bezoekers willen een mega snel netwerk, waar alles mogelijk is wat ze thuis ook kunnen (en meer!). Dat maken we hier mogelijk!

Dit jaar bieden we voor het eerst ook op grote schaal 10Gbit verbindingen aan voor eindgebruikers. Zo zie je maar dat het netwerk mee schaalt met de vraag van onze bezoekers, Iets wat 10 jaar geleden nog niet denkbaar was (toen was de netwerk Core namelijk zelf met maximaal 10Gbit verbonden).

Wil je meer weten over het netwerk, houdt het programmaboekje van CampZone dan in de gaten. Er worden dit jaar op gezette tijden namelijk ‘behind the scenes’ tours van de kritische infrastructuur van CampZone gegeven. Zie ik je daar?

 

Nieuwsgierig! Hell Yeah!