Dactari symposium – 31 januari 2018

Dactari en Detron praten u bij over nieuwe Europese wetgeving die ook geldt voor uw dierenartsenpraktijk!

Direct aanmelden

Bent u al op de hoogte van de nieuwe Europese privacywetgeving die als doel heeft persoonsgegevens van individuen in de EU beter te beschermen? Weet u dat wanneer u niet voldoet aan deze wetgeving uw dierenartsenpraktijk het risico loopt op forse boetes? Bezoek ons symposium en wij vertellen u alles over de nieuwe wetgeving en de consequenties voor uw praktijk. Er zijn geen kosten verbonden aan dit symposium.

Deze wetgeving, ook wel GDPR of AVG genoemd, verandert de manier waarop organisaties, en dus ook dierenartspraktijken, met persoonsgegevens dienen om te gaan. De wet is bedoeld om de privacy van Europese burgers beter te beschermen. Burgers krijgen in feite het recht om zelf te bepalen wie welke gegevens van ze mogen hebben en waar deze vervolgens voor gebruikt mogen worden. Een goede zaak, maar wel met grote consequenties die u als bedrijf niet mag onderschatten.

Vanaf 25 mei 2018 mag u niet zomaar allerlei persoonsgegevens verzamelen en verwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het doorgeven van klantgegevens aan een externe partij die de vaccinatieoproepen regelt. Of klantgegevens naar een specialist doorsturen. U mag deze data vervolgens alleen voor het omschreven doel gebruiken en dat moet u als praktijk dan ook duidelijk en begrijpelijk omschrijven. Doet u dit niet dan riskeert u een forse boete van € 20.000.000 of 4% van uw jaarlijkse omzet, afhankelijk van het hoogste bedrag.

Aarzel niet langer en meld u vandaag nog kosteloos aan voor ons symposium. Deze avond komen diverse experts aan het woord en aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt u haarfijn uitgelegd waar u op moet letten in uw dierenartsenpraktijk.

Meld u nu aan

Dactari organiseert dit symposium samen met ICT-dienstverlener Detron. Wij hebben de handen ineengeslagen om u bij deze materie te helpen en bieden u deze avond ook concrete oplossingen aan.

Na aanmelding ontvangt u een inschrijfbevestiging van de marketingafdeling van Detron. Iedereen die op 31 januari 2018 aanwezig is op het symposium dingt mee naar een gratis ICT-scan voor zijn/haar praktijk van Wouter Kerkhof.

Voor dit symposium worden nascholingspunten aangevraagd bij PE-Veterinair.

Datum
31 januari 2018

Tijd
19u00 tot 22u00

Locatie
Detron
Traverse 1
3905 NL Veenendaal

Programma

  • 19u00 Ontvangst
  • 19u30 Keynote van Brenno de Winter. Als IT-expert onderzocht De Winter meer dan 2.000 datalekken
  • 20u30 Korte break
  • 20u45 Wouter Kerkhof over AVG en ICT-security
  • 21u15 Paneldiscussie met o.a. Peter van Ooijen van Animana
  • 21u45 Vragenronde en afsluiting
  • 22u00 Netwerkborrel

 

Wilt u meer informatie over dit symposium? Bel ons gerust op 088 0321882