Wat doe je met je ICT in de snel veranderende zorgomgeving?

Intramuraal verschuift naar extramuraal. Wat betekent dit voor je ICT en hoe bereid je je voor? Ontdek het tijdens de komende Destination Tomorrow op 27 maart a.s.

De kosten verlagen en de kwaliteit van de zorg verhogen middels technologie. Dat is de ultieme wens van de zorgsector voor nu én straks. Met ICT is er heel veel mogelijk, zeker als je beschikt over slimme ICT-oplossingen. Met domotica, alarmering, leefcirkels, dwaaldetectie en preventie stel je de kwaliteit van leven, zelfstandigheid en eigen regie centraal. Ontdek het tijdens Destination Tomorrow.

Een belangrijke doelstelling is meer zorg leveren met minder mensen. Dat vraagt om automatisering van het zorgproces. Maar wat je vooral niet wilt, is de menselijke kant van de zorg uit het oog verliezen als de zorg verschuift van intramuraal naar extramuraal. Tijdens de komende Destination Tomorrow gaan we hier uitgebreid op in. Ook laten we je zien hoe je als zorginstelling omgaat met de bijkomende ICT-uitdagingen. In één middag praten we je helemaal bij en kun je je eigen vraagstukken inbrengen.

Datum
Woensdag 27 maart

Locatie
Alexander Monro Ziekenhuis
Professor Bronkhorstlaan 10, 3723 MB Bilthoven

Tijd
12.00 - 1700 uur (inclusief lunch)

Kosten
gratis toegankelijk, mits vooraf aangemeld (het aantal plaatsen is beperkt)

Ja, ik kom naar Destination Tomorrow op 27 maartOnze experts gaan deze middag ook graag in op uw specifieke vraagstukken. Hopelijk zien we u op 27 maart!


Met vriendelijke groet,
Peter Bakker

Daarom Detron

  • Uitgebreide kennis van en jarenlange ervaring met IT en telecom in de zorg
  • De specialist in integratie van Office 365 op de werkplek
  • De gebruiker staat bovenaan de prioriteitenlijst, in ICT-termen ook wel XLA genoemd
  • Detron focust op de werkplek, connectivity, security en infrastructuren
  • Detron creëert innovatieve IT- en telecomoplossingen op basis van bewezen technologie