Eenvoud uit de Cloud - powered by T-Mobile

Altijd en overal optimaal bereikbaar op één nummer met Eenvoud uit de Cloud van Detron. Mis nooit meer een gesprek.

Direct informatie aanvragen

Voor al je vragen over Eenvoud uit de Cloud

De telefoon is nog altijd het belangrijkste communicatiemiddel om contact op te nemen met bedrijven. Daarom wil je altijd optimaal bereikbaar zijn. Maar de markt verwacht nóg meer. Dat je ook via alle andere kanalen bereikbaar bent bijvoorbeeld. En het liefst ook na sluitingstijd!

Bereikbaarheid is ook ICT

Niet alleen klanten willen na vijven contact op kunnen nemen. Ook medewerkers hebben graag de mogelijkheid om 24/7 vanuit huis en onderweg te werken met hun mobiele apparaten, zoals smartphone, tablet en laptop. Dat vereist optimale beschikbaarheid en veilige toegang tot het bedrijfsnetwerk. Maar ook meer schaalbaarheid, flexibiliteit en functionaliteit dan een traditionele telefooncentrale ooit kan bieden. Tegen lagere kosten bovendien.

Eenvoud uit de Cloud

Met Detron Eenvoud uit de Cloud kun je bellen en gebeld worden. Maar ook heel eenvoudig gesprekken overdragen, dempen en weer inschakelen. Alle denkbare functionaliteiten van een traditionele telefooncentrale (en meer) zijn eenvoudig beschikbaar op je mobiele telefoon, tablet of laptop. En je werkt heel makkelijk samen in teams, dankzij chat, video, content delen en document sharing. Dát is het communiceren en samenwerken van nu.  

Ruim drie miljoen gebruikers

Detron Eenvoud uit de Cloud is gebaseerd op het Telepo-platform van Mitel. Wereldwijd heeft dit betrouwbare platform ruim drie miljoen gebruikers. Het is volledig geïntegreerd in het netwerk van T-Mobile. Het beste netwerk van Nederland verzekert je een optimale bereikbaarheid. En zeker zo belangrijk; eenvoudig en tegen voorspelbare kosten.  

Kies nu voor Detron Eenvoud uit de Cloud en ontvang de eerste zes maanden 50% korting op het profiel Mobile First. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2018.

Direct informatie aanvragen

Vier eenvoudige profielen Detron

Eenvoud uit de Cloud is beschikbaar in de volgende varianten:

Mobile First € 9,00 per maand

Speciaal voor medewerkers die niet altijd op kantoor zijn en graag alles via smartphone willen afhandelen.

 

Fixed € 13,50 per maand

Voor medewerkers met een vaste werkplek, zonder mobiele telefoon.

All Devices € 11,00 per maand

Voor medewerkers zonder vaste werkplek, die graag zelf een apparaat kiezen om gesprekken af te handelen; smartphone, laptop, tablet of (internet)bureautoestel.

All-in Receptionist € 17,50 per maand

Voor de receptiemedewerker, die het algemene nummer beantwoordt en zicht moet hebben op alle inkomende oproepen en beschikbaarheid van collega’s.

Perfecte implementatie

Kies je voor Detron Eenvoud uit de Cloud, dan wil je zeker zijn van een perfecte implementatie. En een vlekkeloze samenwerking met aanwezige of nieuwe oplossingen, zoals onze managed service voor endpoints In Control. Ook daar zorgen we voor.

Daarom Eenvoud uit de Cloud

 • Eenvoudige implementatie
 • Eenvoudig in gebruik
 • Eenvoudig in beheer
 • Eenvoudig samenstellen van profielen
 • Eenvoudig mee laten groeien (of krimpen)
 • Eenvoudig te budgetteren

Daarom Detron

 • Uitgebreide kennis van en jarenlange ervaring met IT en telecom
 • De specialist in integratie van telefonie op de werkplek
 • De gebruiker staat bovenaan de prioriteitenlijst, in ICT-termen ook wel XLA genoemd
 • Detron focust op de werkplek, connectivity, security en infrastructuren (cloud, on-premises en hybride)
 • Detron creëert innovatieve IT- en telecomoplossingen op basis van bewezen technologie

Kies nu voor Detron Eenvoud uit de Cloud en ontvang de eerste zes maanden 50% korting op het profiel Mobile First. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2018.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen