“Kubernetes”, je hoort, leest en ziet het overal. Maar wat is het precies en wat kan je ermee? En hoe verhoudt dit zich tot het Microsoft Azure landschap? Op zoek naar antwoorden? Dan nodigen we je graag van harte uit op 14 feburari 2023!

Schrijf je nu in

Over de kennissessie

Op deze avond nemen we jullie graag mee samen met een geïnspireerde spreker (Dinant Paardenkooper) in de wereld van AKS Kubernetes. Van theorie naar de praktijk met praktijkervaring, tips and tricks. Dit steken we niet alleen informatief in, maar ook graag interactief en als het meezit met een stukje hands-on, yes! We starten met wat Kubernetes is, een knowledge check, van gaan daarna in wat je moet doen na het “aanvinken” van AKS a.d.h.v. een praktijkvoorbeeld. Vervolgens zoomen we in op security, en zoomen we in op onderwerpen zoals Container Security en een workshop Calico CNI en Network Policies.

Laat je inspireren! Graag tot snel bij “AKS enabled, whats next?”.

Kan je niet wachten, en wil je alles kunnen volgen? Neem dan alvast de Microsoft Learn door: https://learn.microsoft.com/en-us/training/paths/intro-to-kubernetes-on-azure/

Over de spreker

Dinant Paardenkooper is een enthousiaste, resultaatgerichte en ervaren IT-architect bij IT-Impressive, met een grote leergierigheid om nieuwe technologieën te leren en te implementeren. Met zijn hands-on mentaliteit, een flinke dosis humor, het vermogen om complexe IT-landschappen te begrijpen en samen met zijn liefde voor DevOps sinds 2016, stelt hij Enterprises in staat om functionele bedrijfsbehoeften om te zetten in effectieve IT-oplossingen. Hij helpt teams met de “DevOps Way of Working” door zijn kennis als teamspeler te delen. Zijn motto “Be inspired, work together and simplify IT”.

Programma

17:30 – Ontvangst en diner
18:30 – Start kennissessie
21:00 – Napraten met borrel

Locatie

Detron kantoor in Veenendaal: Traverse 1, 3905 NL Veenendaal (route).

Deelnemen?

Schrijf je nu in voor de gratis kennissessie in Veenendaal. We starten met een diner en sluiten af met een borrel in de Detron kroeg. 

Schrijf je nu in