Hoe kun je met 3 mensen 100+ klantomgevingen in Microsoft 365 beheren? Standaardisering, generalisering, automatisering, infrastructure-as-code en CI/CD natuurlijk! Gedurende deze sessie zal Jeff je meenemen hoe hij en zijn collega’s de omgevingen van hun klanten beheren op een schaalbare manier door middel van templates, automatisering, duidelijke afspraken, en natuurlijk ‘leermomentjes’. Geen zorgen, dit gaat zeker geen sales pitch worden, we duiken lekker de techniek in.

Schrijf je nu in

Over de spreker

Jeff Wouters is Consultant en Microsoft MVP op het gebied van Cloud & Datacenter Management met een focus op automatisering. Met ruim 15 jaar IT ervaring op zak en specialisme in DevOps, PowerShell/Desired State Configuration (DSC) , Azure Resource Manager (ARM) en Azure (Automation) help ik klanten haar IT omgevingen stabiel, betrouwbaar en consistent te maken waardoor ze kosten besparen.

Programma

17:30 – Ontvangst en diner
18:30 – Start kennissessie
21:00 – Napraten met borrel

Locatie

Detron kantoor in Veenendaal: Traverse 1, 3905 NL Veenendaal (route).

Deelnemen?

Schrijf je nu in voor de gratis kennissessie in Veenendaal. We starten met een diner en sluiten af met een borrel in de Detron kroeg. 

Schrijf je nu in