Al je vragen en antwoorden over de iPhone inruilactie

Jouw telefoon is geld waard! Tegen inlevering van je huidige iPhone ontvang je een refurbished model met de kwaliteit van een nieuwe tegen een lagere prijs. Op deze pagina vind je alle informatie.

Meer weten? Neem contact op met Lars

Lars Langerak, Accountmanager
T: 088 23 23 200
LinkedIn

Wij stimuleren duurzaamheid en zijn van mening dat nieuwe devices niet altijd nodig zijn. Vaak kun je na een reparatie het device nog lang en goed gebruiken en zo de levensduur verlengen. Deze inruilactie biedt je de mogelijkheid om goedkoop een nieuwere iPhone aan te schaffen, in vergelijking met een volledig nieuw toestel. En dat met twee jaar garantie!

Let op: Inruilactie loopt tot 01-07-2019

Hoe werkt het?

We geven je een voorbeeld. Stel je wil een Apple iPhone 8 met 64GB en je hebt momenteel een Apple iPhone 6S 16GB. Als je dan je iPhone 6S ruilt, krijg je er voor €319,- ex. BTW een refurbished Iphone 8 voor terug. Goed om te weten: de prijs is afhankelijk van de staat van het ingeleverde toestel.

Uiteraard zijn andere combinaties ook mogelijk, dus ook nieuwe toestellen. Neem hiervoor contact op met Lars en krijg jouw inruildeal te horen!

Q&A

 • Waarom zou ik een refurbished iPhone kiezen?

Een refurbished iPhone is allereerst tientallen procenten goedkoper in vergelijking met een volledig nieuw exemplaar. Daarnaast is een refurbished device bij uitstek duurzaam en dus goed voor het milieu. De refurbished devices krijgen een data-wiping, worden schoongemaakt en gecheckt op meer dan 50 punten en eventuele defecte onderdelen worden vervangen. Je ontvangt standaard twee jaar garantie, ook op de accu.

 • Moet ik zelf een back up maken van mijn gegevens?

Ja, wij adviseren je altijd een back-up te maken. Een back-up maak je door naar je instellingen te gaan – icloud – icloud reservekopie. Neem contact met ons op als je wil dat wij je hierbij helpen.

 • Hoe zit het met garantie?

Je krijgt twee jaar garantie, ook op de batterij.

 • Wanneer moet ik mijn telefoon inleveren en wanneer ontvang ik de nieuwe?

Je betaalt eerst het volledige bedrag van je nieuwe iPhone waarna je deze ontvangt van ons. Daarna lever je je oude iPhone in. Zo hoef je nooit offline te zijn. Als we jouw ‘oude’ iPhone hebben ontvangen, controleren wij deze en krijg je daarna de inruilwaarde gecrediteerd.

 • Hoe moet ik mijn oude toestel inleveren?

Je stuurt het toestel met verzekerde post op. Dit kun je bij het verzenden aangeven. Je iPhone stuur je op naar Detron Raamsdonksveer, Lissenveld 61, 4941 VL Raamsdonksveer t.a.v. Lars Langerak. Graag duidelijk je bedrijfsnaam en contactpersoon vermelden.

 • Wat moet ik meesturen met de iPhone? 

Je hoeft je oplader of andere accessoires niet mee te sturen. Ook het originele iPhone doosje is niet nodig.  

Wist je dat…

Er jaarlijks wereldwijd bijna twee miljard mobiele devices worden geproduceerd? Voor de productie van één iPhone is 134 kilo erts, 190 liter water en 20,5 gram cyanide nodig. Dit laatste is een zeer giftige stof dat wordt gebruikt om 0,2 gram goud uit gouderts te halen. Het hergebruik van een iPhone levert een besparing op van 27 kg CO2!

 

 • Moet ik zelf alles wissen?

Dat mag, maar dat hoeft niet! Alle ingeruilde toestellen worden gewiped. Wil je zelf je telefoon helemaal leegmaken? Ga naar instellingen – algemeen – stel opnieuw in.

 • Is de prijs inclusief/exclusief BTW?

De prijzen zijn exclusief BTW en exclusief wettelijke thuiskopieheffing a €4,70 per Apple iPhone.

 • Waarvan is de prijs afhankelijk?

De prijs is afhankelijk van de staat van het ingeleverde toestel. In het voorbeeld is uitgegaan van de inruil van een iPhone 6S die 100% functioneel is en zeer lichte gebruikssporen bevat. Daarnaast kijken we naar de dagwaarde van de iPhone.

 • Kan ik ook mijn toestel inruilen tegen geld?

Dit kan in overleg.

 • Wat als ik niet akkoord ga met de inruilwaarde?

Dan sturen we je toestel terug.

 • Geldt deze actie ook voor Android telefoons?

Nee, deze actie geldt alleen voor iPhones en dus niet voor Android telefoons.  

Kies voor zeker, betaalbaar en duurzaam

Wil jij een nieuwer model iPhone die betaalbaar is, beter voor het milieu én met gewaarborgde kwaliteit? Probeer dan nu een refurbished iPhone en je bent verzekerd van betrouwbare kwaliteit!

 

Let op: Inruilactie loopt tot 01-07-2019
Deze actie geldt niet voor particulieren

Ja, ik wil meer informatie ontvangen