Klant cases

Nieuwe infrastructuur

Brakel Atmos vroeg ons de ICT infrastructuur opnieuw in te richten en deze omgeving ook te beheren.

Meer weten? Praat verder met Mark

Mark Boeters
088 44 60 000
LinkedIn

ICT uitbesteden

Vanwege de kennis en ervaring van Detron heeft Brakel Atmos gevraagd om zowel de infrastructuur als het beheer opnieuw in te richten. Detron heeft een ontwerp gemaakt op basis van de uitgangspunten en visie van Brakel Atmos om de nieuwe ICT-omgeving te realiseren. Na de projectmatige aanpak werd de nieuwe infrastructuur geïmplementeerd en in beheer genomen door Detron.

Slim inzetten van ICT

Door optimaal gebruik te maken van bewezen technologie en toepassingen en het slim inzetten van ICT, beschikt Brakel Atmos over een omgeving die de bedrijfsactiviteiten ondersteunt en verbetert. Bram Lokers, Detron corporate sales:"Met 300 gebruikers en meerdere locaties in Nederland waar daglicht, ventilatie en (brand)veiligheid voorop staan moet ICT tegen lage kosten het bedrijfsproces ondersteunen. Op basis van die uitgangspunten hebben we een project aangeboden waarin gefaseerd de ICT gemoderniseerd wordt."

"Wij zochten een partner die ons kon helpen bij het bedenken en implementeren, maar ook bij het beheer van onze ICT."

ICT zonder zorgen

Maarten Homminga, Productie Directeur en eindverantwoordelijke voor ICT bij Brakel Atmos legt uit: "Wij zochten een partner die ons kon helpen bij het bedenken en implementeren, maar ook bij het beheer van onze ICT. Inmiddels zijn we met Detron voortvarend begonnen en blij dat we bij Detron onze ICT-zorgen kwijt kunnen."