Klant cases

Vion: beter bereikbaar, soepel samenwerken én lagere kosten

De internationale opererende vleesproducent Vion Food Group wilde graag al haar IT- en telecommunicatie centraal geregeld hebben. Doelstellingen hierbij waren onder meer het vergroten van de onderlinge bereikbaarheid, het versoepelen van de samenwerking en het reduceren van de telefoon-, reis- en verblijfskosten.

Meer weten over Microsoft Cloud Voice?

Ronald Magendans, UC&C specialist
T: 088 44 60 000

Keuze voor Microsoft

Detron hielp Vion bij het realiseren van de genoemde doelstellingen, door het bestaande e-mailplatform te vervangen door Microsoft Exchange online, de bestanden op de netwerkschijven te verplaatsen naar een SharePoint-omgeving en de fysieke telefooncentrales te vervangen door Microsoft Skype for Business.

Redundant en optimaal beschikbaar

Vion koos ervoor de Skype for Business-oplossing te plaatsen in datacenters in Amsterdam en Frankfurt. De opstelling is volledig redundant uitgevoerd, waarbij de beschikbaarheid optimaal is. Zowel in Nederland als Duitsland is Skype for Business gekoppeld aan het openbare telefonienetwerk. Naast het design van de Skype for Business-oplossing heeft Detron ook de implementatie van de oplossing succesvol uitgevoerd.

Over Vion Food Group

Vion is een internationale vleesproducent met 25 productielocaties in Nederland en Duitsland en 13 verkoopondersteunende kantoren wereldwijd. Vion levert vanuit de drie divisies Pork, Beef en Food Service verse varkens-, rundvlees- en bijproducten aan de retail, foodservice en vleesverwerkende industrie.

Ben jij klaar voor Unified Communications? Wat kan UC&C voor jouw organisatie betekenen?

Ontdek het nu

 

Detron helpt je verder met de volgende oplossingen:

  • Cloud back-up & archivering
  • Telecom Managment
  • Beheer communicatie-omgevingen
  • Beheer (hybride) cloudplatform