Een sterke samenwerking vraagt om de juiste ICT-oplossingen

Detron kennissessie, 2 november 2017, 'De wereld van SDN’.

Wat wij met jou willen delen

De netwerkwereld ondergaat drastische veranderingen, waarbij de leidende fabrikanten aangeven dat Software Defined Networking (SDN) de weg van de toekomst is. Controllers, OpenFlow, northbound en southbound API’s, terminologieën die de traditionele netwerkbeheerder vreemd in de oren klinken. We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om ‘Open Standaarden’ te promoten, maar gaan we met bijvoorbeeld Cisco ACI weer terug naar de proprietary-omgevingen uit de tijd van IBM?

Wat is SDN überhaupt? Is het een natuurlijke evolutie met een beperkte impact of is het een complete revolutie? Hoe gaat het leven van een netwerkbeheerder er in de komende jaren uitzien?

Remmert Veen en Niels van Kampen nemen je mee in de wereld van SDN tijdens een interactieve kennissessie. Ben jij nieuwsgierig wat de impact is van SDN en hoe dit jouw werk gaat veranderen? Meld je dan aan via de onderstaande link. Na het aanmelden kun je de afspraak in je agenda zetten met de oranje button ‘afspraak in agenda zetten’.

Aanmelden

Agenda:

  • 17u30 start diner*
  • 18u30 start sessie
  • +/- 21u00 einde sessie en start borrel

 

*Heb je allergieën waar wij rekening mee moeten houden, laat dit dan even weten bij je aanmelding in datumprikker.

Graag tot ziens op 2 november 2017 op ons Detron kantoor in Veenendaal, Traverse 1 3905NL, waar wij je met een heerlijk diner ontvangen.

Graag hoor ik van je wanneer er vragen zijn betreffende ons evenement. Ik ben bereikbaar middels 06-22934560 en/of Marthe.Robben@detron.nl

Met vriendelijke groet,
Marthe Robben

Datum
2 november 2017

Locatie
Detron kantoor, Veenendaal

Adres
Traverse 1
3905 NL, Veenendaal

LET OP: De kennissessie SDN is gericht op engineers en beheerders die vanuit de techniek bezig zijn met dit onderwerp. Oriënterend of dan wel de eerste stappen naar SDN al hebben gemaakt. Technische kennis van routing en switching is vereist om deze sessie goed te kunnen volgen.