ICT voor samenwerkers

Microsoft Teams

Steeds meer organisaties ontdekken Microsoft Teams; de centrale hub voor teamwork, waarin veel Office 365-functionaliteiten samenkomen.

Meer weten? Praat eens verder met Ronald!

Ronald Magendans, UC&C specialist
T: 088 44 60 000

Wat kan Teams voor jouw organisatie betekenen:

  • Communiceer via chat, vergaderingen en telefoongesprekken
  • Werk samen met geïntegreerde Office 365-apps
  • Pas je werkplek aan en bereik meer
  • Bellen in Office 365 en Teams
  • Verbinding met verschillende apparaten
  • Professionele beveiliging en compliance
  • Gebruik teams op al jouw apparaten

Microsoft Teams geeft medewerkers eenvoudig toegang tot de informatie die ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben. Effectief samenwerken en communiceren via dit platform heeft nu nog meer voordelen dan met Skype for Business. Bellen en gebeld worden, chatten en bestanden delen kan nu binnen één enkele applicatie met directe toegang tot SharePoint, OneNote, PowerBI en Planner. Microsoft Teams brengt chat, content, mensen en tools samen op één plek, waar je ook bent.

Microsoft Phone System

De integratie van communicatiemiddelen in de werkplek is met Microsoft Teams al aanzienlijk. De uitrol van Phone System zorgt voor Enterprise telefoniefunctionaliteiten in de Office 365-propositie. Net als in Skype for Business heeft Microsoft Teams drie bouwblokken voor telefonie: PSTN-Audioconferencing, PABX-Functionaliteit en PSTN-connectiviteit. De implementatie kan zowel volledig online zonder lokale hardware als met on-premises hardware. In het laatste geval kun je eigen netlijnen inbrengen in de Office 365-omgeving.

Security en Compliancy

Microsoft Teams biedt de beveiligings-, compliance- en beheerfuncties op bedrijfsniveau zoals je van Office 365 verwacht. Dus inclusief een brede ondersteuning voor nalevingsnormen, eDiscovery en juridische bewaring voor kanalen, chats en bestanden. Microsoft Teams codeert data te allen tijde; bij opslag en transport, en past multi-factor authenticatie toe om de identiteitsbescherming te verhogen.

Zet je collega’s in beweging

De traditionele werkplek is sterk in beweging. Werken doen we tegenwoordig overal en niet alleen meer op kantoor. Het is dan ook de uitdaging om iedereen verbonden, betrokken en productief te houden. Ongeacht hoe of waar je werkt. Dat kan heel goed met Office 365. Maar weet je ook hoe? Met Office 365 heb je toegang tot de technologie en mogelijkheden om productiever, slimmer en creatiever samen te werken. En met het Detron Office 365 adoptieprogramma ze je je collega’s in beweging om de mogelijkheden ook écht te benutten.

Meer over het Detron adoptie programma

Samen met Detron

De integratie van Teams met telefoniefunctionaliteiten in de Office 365-omgeving spreekt veel organisaties aan. Een overstap kan het beheer van de omgeving en het gebruik van de software vereenvoudigen. Samen met Detron kom je gegarandeerd tot de beste oplossing voor jouw specifieke situatie.

Ervaar direct het gemak van het nieuwe samenwerken