Newsroom

Bas van Kaam benoemd tot Citrix Technology Professional

Den Bosch, 2 september 2016 - Bas van Kaam, Senior Management Consultant bij Detron, is door Citrix benoemd tot Citrix Technology Professional (CTP). Wereldwijd bestaat het CTP-programma uit slechts vijftig leden. Het gaat om technische professionals die hun kennis delen via onder meer online discussies, community-programma’s en presentaties.

Hiernaast publiceerde Van Kaam in juni dit jaar het boek Inside Citrix: The FlexCast Management Architecture. Op zijn blog deelt hij regelmatig zijn kennis over Citrix-oplossingen.

CTP’s worden een keer per jaar benoemd. Bas van Kaam: “Het is vooral belangrijk dat je belangeloos je kennis deelt; of dat nu is tijdens evenementen, social media of op online fora waar je de vragen van mensen beantwoordt.”

Leden krijgen onder meer toegang tot privé-webinars en face-to-face meetings waarin verschillende productteams van Citrix gedetailleerde discussies houden over de huidige oplossingen en product-roadmaps. Hierbij wordt de feedback van de CTP-groep als zeer bruikbaar en waardevol beschouwd. Ook worden ze uitgenodigd om te spreken op Citrix Synergy en andere evenementen van Citrix.

Bij Detron is Van Kaam gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van SBC- en VDI-infrastructuren voor middelgrote tot grote organisaties. Ook is hij lid van de Detron Technology Board, een team van acht personen die zich focussen op het huidige en toekomstige IT-landschap van Detron en haar klanten.

Van de vijftig CTP’s komen er negen uit Nederland. “Dat is een relatief groot aantal”, aldus Van Kaam. “Dat laat weer eens zien dat Nederland op IT-gebied relatief vooroploopt.”