Newsroom

Kennissessie combinatieavond: Information Security / Secure Networking Concepts

Op deze combinatieavond hebben we twee mooie sessies klaar staan. De term "secure by design" wordt een steeds belangrijker gemeengoed; het borgt het feit dat beveiliging al vanaf de eerste stapjes in een ontwerp een onderwerp is, en dat er weloverwogen keuzes in gemaakt worden. Maar wat houdt dit nu precies in en wat levert het op?

De tweede sessie die parallel aan deze wordt gegeven betreft conditional access; nu beveiliging steeds meer een optelsom wordt van verschillende factoren zijn we vaker op zoek naar een flexibele vorm van beveiliging. Zo kan het best zijn dat bepaalde applicaties alleen maar toegankelijk mogen zijn als de gebruiker op een specifieke locatie met een specifiek apparaat werkt. Dit is een van de use-cases voor conditional access. Met deze sessie nemen we je hier verder in mee.

Tijdsindeling

  • 17.30 eten en drinken
  • 18.30 start sessie
  • 20.30 afronden en netwerkborrel in onze kroeg
  • 21.30 einde

 

Meld je nu aan!

Datum
Donderdag 19 maart
Locatie
Detron HQ, Traverse 1, Veenendaal
Tijd
17.30 - 21.30
Keynotespreker
N.t.b.
Kosten
gratis toegankelijk, mits vooraf aangemeld (het aantal plaatsen is beperkt)

Expertise delen. Dat is Detron. En die delen we graag met jou.

Als IT Specialist ben je continu op zoek naar de nieuwste updates op ICT gebied. Omdat wij onze kennis graag delen, nodigen we jou uit om deze kennissessie bij te wonen. Onze kennissessies worden zorgvuldig samengesteld in samenwerking met onze IT Consultants. Meld je aan en we houden een plekje voor je vrij!

Voor ICT’ers, door ICT’ers