Newsroom

Bezoek ons op het NIDV Symposium 2018

Het symposium voor industrie, politiek, overheid en kennisinstituten is de enige totaalbeurs op het gebied van defensie en veiligheid in de Benelux.

Op 15 november a.s. staan wij op de 30e editie van het NIDV Symposium 2018 in Ahoy Rotterdam. Ontdek op deze dag hoe wij organisaties uit industrie en overheid helpen om de continuïteit van processen te garanderen met gedegen lifecycle management van kritische ICT componenten. Ons team staat u graag te woord en informeert u over alle mogelijkheden op het gebied van lifecycle services zoals delivery, repair, refurbishment obsolescence management. Wilt u ons graag bezoeken tijdens de NIDV beurs? Meld u nu aan via deze link.

Over NIDV

De stichting NIDV bevordert de inschakeling van haar 170 deelnemers bij het ontwerpen, ontwikkelen, produceren, instandhouden en afstoten van materieel, plus aanverwante diensten. Zij is in 1984 opgericht door de ministeries van Buitenlandse Zaken, Economische Zaken en Defensie. De NIDV vormt als brancheorganisatie de link tussen de overheid, bedrijven en kennisinstellingen uit de defensie- en veiligheidsindustrie, zowel binnen als buiten Nederland. 

Over het event

Internationaal samenwerken, het thema voor het NIDV Symposium 2018 op 15 november in Ahoy Rotterdam, vergt de inzet van Nederland en zijn partnerlanden. Op het NIDV-Symposium leidt moderator Angelien Eijsink je door de ochtend met interessante sprekers en hoogwaardig bezoek van zijne Majesteit de Koning Willem Alexander. Er wordt met presentaties, break out sessies, aanwezigheid van internationale organisaties en bedrijven duidelijk gemaakt dat de Nederlandse industrie, kennisinstituten en overheid klaar zijn om op defensie gebied de samenwerking aan te gaan. Om samen sterker te staan – in Europa en de wereld.

3 redenen om Detron op de NIDV Symposium 2018 te bezoeken

  1. Wij helpen om de lifecycle van kritische ICT-componenten met meer dan 20 jaar te verlengen.
  2. Wij bieden een verlengde garantie vanaf 6 tot 48 maanden.
  3. Wij zijn partner van De Rijksoverheid.

Datum
Donderdag 15 november 2018

Locatie
Ahoy Rotterdam

Openingstijden
08.00 -17.30u