Over Detron

Het directieteam

Tom Tank

Mr. Tom Tank (1968) is per 1 december 2013 benoemd tot CEO van Detron ICT Groep B.V.

“Detron kiest voor ‘Customer Intimacy’. We stellen de klant centraal bij alles wat we doen. Dit is bij ons niet zomaar een term, maar een essentieel onderdeel van wie we zijn en wat we doen. We hechten waarde aan langdurige relaties. We hebben contact met alle lagen en afdelingen binnen een bedrijf of zelfs een hele sector. Dit stelt ons in staat om innovatieve, geïntegreerde oplossingen te bieden, die ontzorgen en een stap verder gaan dan de vraag. Onze expertise gaat altijd gepaard met een ruime blik. Alleen zo kunnen we de juiste verbinding maken.”

Bart Brouwer

Bart Brouwer (1968) is sinds 2014 CFO van Detron en al sinds de opstart van de onderneming bij Detron in dienst. Bart: “Detron is een dynamische organisatie met een sterke groei; een bedrijf van de toekomst! Wij staan altijd klaar voor onze klanten. Het is geen toeval dat we grote namen (vaak al lang) als klant hebben. Dat kan alleen als je zeer klantgericht bent, een heel ruim aanbod hebt en veel oplossingen kunt bieden.”

 

Ronald Knoop

Ronald Knoop (1961) is sinds 2014 CCO van Detron. Ronald is al meer dan 25 jaar werkzaam in diverse managementfuncties binnen de IT- en telecommarkt. Zo werkte hij onder meer voor HP, Vodafone en Xerox. Sinds 2008 werkt Ronald voor Detron. Ronald: “Je kunt met ICT alle richtingen uit. Maar welke richting is voor één bepaalde klant de beste? Die richting bepalen we graag samen met onze klanten. Wij geven invulling aan zijn visie en strategie en helpen deze werkelijkheid te worden. We vertalen klantbehoeftes in combinatie met onze ICT-kennis naar een duidelijk advies en een transparante oplossing.”