Over Detron

Ons managementteam

Tom Tank

Mr. Tom Tank (1968) is per 1 december 2013 benoemd tot CEO van Detron ICT Groep B.V.

“Detron kiest voor ‘Customer Intimacy’. We stellen de klant centraal bij alles wat we doen. Dit is bij ons niet zomaar een term, maar een essentieel onderdeel van wie we zijn en wat we doen. We hechten waarde aan langdurige relaties. We hebben contact met alle lagen en afdelingen binnen een bedrijf of zelfs een hele sector. Dit stelt ons in staat om innovatieve, geïntegreerde oplossingen te bieden, die ontzorgen en een stap verder gaan dan de vraag. Onze expertise gaat altijd gepaard met een ruime blik. Alleen zo kunnen we de juiste verbinding maken.”

Mark Fait

Mark Fait (1977) is sinds mei 2019 CFO van Detron. Mark is medio 2015 bij Detron in dienst getreden als manager accounting en groeide al snel door naar director business control & accounting.

"Betrouwbaarheid en efficiëntie zijn key-elementen voor de aansturing van onze organisatie en finance speelt hierbij een cruciale rol. En niet alleen voor onze eigen organisatie, maar ook voor die van onze klanten. Het inleven in de klant stopt niet bij sales."

 

Emile Jongboer

Emile Jongboer (1975) is sinds april 2019 CCO en vanaf 2009 bij Detron in dienst.

“We leven in een tijd van onbegrensde mogelijkheden, waarin werken steeds minder tijd- en plaatsgebonden is. De wijze waarop we samenwerken verandert voortdurend en dat vraagt om steeds meer innovatieve en ondersteunende ICT-middelen. Detron is het bedrijf dat samenwerken met slimme ICT-oplossingen waarmaakt. Om dit te kunnen doen, moeten we begrijpen wat mensen en organisaties écht drijft. Dit geldt voor zowel klanten als medewerkers.”

Emile is binnen Detron verantwoordelijk voor de salesorganisatie met een primaire focus op new business en client retention.

Frank Volmer

Frank Volmer (1972) is sinds mei 2019 COO bij Detron. Frank heeft eerder bij Detron gewerkt als Directeur Operations.

“Onze klanten het vertrouwen geven, dat het beheer van hun ICT bij ons in goede handen is, staat bij ons voorop. Wij zijn de betrouwbare businesspartner die met organisaties meedenkt en hen ondersteunt, waarbij wij hen nu én in de toekomst ontzorgen. Het succes van ICT start bij de gebruiker. Daarom is gebruikersadoptie essentieel. Wij ondersteunen steeds meer organisaties met uitgebreide adoptie programma’s. Om dit mogelijk te maken zorgen wij voor professionele begeleiding door ervaren projectteams. Zo realiseren wij maximale Customer Intimacy."

Marije Eduard

Marije Eduard (1976) is sinds april 2019 Chief HR Officer en vanaf 2017 bij Detron in dienst.

“De ICT-wereld is continu in beweging en dat geldt ook voor de mensen die actief zijn in dit werkveld. Wie zich als organisatie wil onderscheiden, kan niet zonder voldoende veerkrachtige en bevlogen medewerkers, die zich blijven ontwikkelen om zo klanten centraal te stellen en het beste resultaat te bereiken. Daarom wil Detron een moderne en aantrekkelijke werkgever zijn, waar mensen graag willen werken. Nu en in de toekomst.”

Marije is verantwoordelijk voor HR en recruitment.