Over Detron

Ons managementteam

Tom Tank

Mr. Tom Tank (1968) is per 1 december 2013 benoemd tot CEO van Detron ICT Groep B.V.

“Detron kiest voor ‘Customer Intimacy’. We stellen de klant centraal bij alles wat we doen. Dit is bij ons niet zomaar een term, maar een essentieel onderdeel van wie we zijn en wat we doen. We hechten waarde aan langdurige relaties. We hebben contact met alle lagen en afdelingen binnen een bedrijf of zelfs een hele sector. Dit stelt ons in staat om innovatieve, geïntegreerde oplossingen te bieden, die ontzorgen en een stap verder gaan dan de vraag. Onze expertise gaat altijd gepaard met een ruime blik. Alleen zo kunnen we de juiste verbinding maken.”

Mark Fait

Mark Fait (1977) is sinds mei 2019 CFO van Detron. Mark is medio 2015 bij Detron in dienst getreden als manager accounting en groeide al snel door naar director business control & accounting.

"Betrouwbaarheid en efficiëntie zijn key-elementen voor de aansturing van onze organisatie en finance speelt hierbij een cruciale rol. En niet alleen voor onze eigen organisatie, maar ook voor die van onze klanten. Het inleven in de klant stopt niet bij sales."

 

Emile Jongboer

Emile Jongboer (1975) is sinds april 2019 CCO en vanaf 2009 bij Detron in dienst.

“We leven in een tijd van onbegrensde mogelijkheden, waarin werken steeds minder tijd- en plaatsgebonden is. De wijze waarop we samenwerken verandert voortdurend en dat vraagt om steeds meer innovatieve en ondersteunende ICT-middelen. Detron is het bedrijf dat samenwerken met slimme ICT-oplossingen waarmaakt. Om dit te kunnen doen, moeten we begrijpen wat mensen en organisaties écht drijft. Dit geldt voor zowel klanten als medewerkers.”

Emile is binnen Detron verantwoordelijk voor de salesorganisatie met een primaire focus op new business en client retention.

Marije Eduard

Marije Eduard (1976) is sinds april 2019 Chief HR Officer en vanaf 2017 bij Detron in dienst.

“De ICT-wereld is continu in beweging en dat geldt ook voor de mensen die actief zijn in dit werkveld. Wie zich als organisatie wil onderscheiden, kan niet zonder voldoende veerkrachtige en bevlogen medewerkers, die zich blijven ontwikkelen om zo klanten centraal te stellen en het beste resultaat te bereiken. Daarom wil Detron een moderne en aantrekkelijke werkgever zijn, waar mensen graag willen werken. Nu en in de toekomst.”

Marije is verantwoordelijk voor HR en recruitment.

Tispha Barbier

Tispha Barbier (1984) is sinds oktober 2019 CMO bij Detron.

“Mijn telefoon is mijn leven en mijn werkplek. Een gekke foto op insta, een call in de file, bestanden uitwisselen in teams en nog even snel een appje voor de boodschappen. Alles loopt door elkaar heen en dat geeft rust! Zo geniet ik thuis van een extra kopje koffie omdat ik zie dat mijn file nog niet afneemt. Recurring calls plan ik tijdens de autorit, met onze infrastructuur kan ik overal bij en kunnen alle betrokkenen eenvoudig inbellen. Dat is wat wij klanten bieden op grote schaal, écht alles wat je nodig hebt om samen te werken en doet iets het niet? Dan zetten we alles in het werk om het op te lossen, waar we ook zijn. Detron is ICT voor samenwerkers!”

Cees de Jong

Cees de Jong (1964) is sinds oktober 2019 COO bij Detron.

“De continuïteit en het succes van organisaties is in toenemende mate afhankelijk van het beschikbaar zijn van adequate Telecom en IT services. Bij onze klanten voorzien wij eindgebruikers van Telecom en IT services die op hun functie zijn toegesneden, op elk gewenst device, plaats onafhankelijk en continue beschikbaar. Kennis van de business van de klant, eenduidige aanspreekpunten en resultaat verantwoordelijkheid zijn daarbij onze belangrijkste uitgangspunten.’’​