Over Detron

Visie en Missie

ICT wordt steeds complexer en ontwikkelt zich sneller dan ooit. Hoe bepaal je de juiste richting voor je organisatie? Door wie laat je je leiden?

Visie

ICT ontwikkelt zich sneller dan ooit. We zijn altijd online (thuis, op kantoor en onderweg) en dat verandert de manier waarop we leven, werken en communiceren. Dit heeft invloed op zowel bedrijven en organisaties als consumenten. En dat leidt tot nieuwe ICT-behoeftes en nieuw ICT-beleid.

Alles en iedereen altijd online
We bewegen van het ‘internet’ naar het ‘internet of things’: alles en iedereen altijd online. We verwachten steeds meer van ICT. Niet in het minst dat alles geïntegreerd is en dag en nacht, overal prima blijft werken. Daarnaast ontstaat er een data-explosie, die we in veilige en overzichtelijke banen moeten leiden. Dat vraagt om regie in de overgang van bezit naar gebruik. En om een nieuwe rol van je ICT-partner.

Missie

De behoeftes van organisaties worden steeds complexer. Daarom is het belangrijk dat wij het eenvoudiger voor je maken, zodat je het overzicht behoudt. We vertalen je behoeftes gecombineerd met onze ICT-kennis naar een duidelijk advies in begrijpelijke taal. Dat is waar we ons elke dag opnieuw hard voor maken. En vervolgens zetten we dat advies om in concrete stappen en doeltreffende oplossingen. Zo gaan we samen verder in de juiste richting met een optimaal resultaat voor jouw organisatie.

Klanten ontzorgen

“Door de samensmelting van IT en telefonie is er steeds meer vraag naar samengestelde oplossingen voor de werkplek, de ICT-infrastructuur en de daarbij behorende connectiviteit en security. Dit vraagt flexibiliteit, want we werken tegenwoordig zowel op kantoor, thuis als onderweg. Met ons breed gespecialiseerde portfolio dat we end-to-end leveren, onze onafhankelijke positie als multi-vendor en onze 24/7-mentaliteit, ontzorgen wij onze klanten volledig.”

Samen één team

“Onze klant is geen klant, maar een partner. Samen vormen we één team. Want alleen als team kunnen we de beste resultaten bereiken. Dit betekent dat we ons echt verdiepen in de business en uitdagingen van onze klanten. We gaan altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. Door samen op te trekken en intensief samen te werken, komen we tot de beste oplossing. Vaak is die anders dan aanvankelijk werd gedacht. En vaak gaat die ook nog eens een stap verder.”

Het Detron team

“Detron wil een aantrekkelijke werkgever zijn en blijven. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, zowel op technisch als persoonlijk vlak. Ook ten aanzien van compensation & benefits zijn we continu bezig om een moderne en toekomstbestendige regeling neer te zetten, die aansluit bij de wensen van onze huidige en toekomstige medewerkers.”