Over Detron

Visie en Missie

ICT wordt steeds complexer en ontwikkelt zich sneller dan ooit. Hoe bepaal je de juiste richting voor je organisatie? Door wie laat je je leiden?

Visie

ICT ontwikkelt zich sneller dan ooit. We zijn altijd online (thuis, op kantoor en onderweg) en dat verandert de manier waarop we leven, werken en communiceren. Dit heeft invloed op zowel bedrijven en organisaties als consumenten. En dat leidt tot nieuwe ICT-behoeftes en nieuw ICT-beleid.

Alles en iedereen altijd online
We bewegen van het ‘internet’ naar het ‘internet of things’: alles en iedereen altijd online. We verwachten steeds meer van ICT. Niet in het minst dat alles geïntegreerd is en dag en nacht, overal prima blijft werken. Daarnaast ontstaat er een data-explosie, die we in veilige en overzichtelijke banen moeten leiden. Dat vraagt om regie in de overgang van bezit naar gebruik. En om een nieuwe rol van je ICT-partner.

Missie

De behoeftes van organisaties worden steeds complexer. Daarom is het belangrijk dat wij het eenvoudiger voor je maken, zodat je het overzicht behoudt. We vertalen je behoeftes gecombineerd met onze ICT-kennis naar een duidelijk advies in begrijpelijke taal. Dat is waar we ons elke dag opnieuw hard voor maken. En vervolgens zetten we dat advies om in concrete stappen en doeltreffende oplossingen. Zo gaan we samen verder in de juiste richting met een optimaal resultaat voor jouw organisatie.