KPN stopt per 1 april 2022 definitief met ISDN20/30. Maak je gebruik van deze dienst en wil je dit graag zo houden? Kom dan nu in actie! Bij Detron kunnen we jouw bestaande telefooncentrale met ISDN20/30 blijven laten communiceren. Stap vandaag nog over en ontvang tot wel 50% korting op jouw maandelijkse belkosten!

Waarom stopt ISDN?

Het aantal gebruikers van deze traditionele telefoniediensten neemt al jaren af door de opkomst van Voice over IP (VoIP). Een bekend voorbeeld van een VoIP-dienst is Microsoft Teams, waarmee je via internet (video)belt. Het traditionele telefonienetwerk bereikt daarmee het einde van zijn levensduur. KPN vervangt daarom de oude telefoniecentrales door IP-technologie. In de toekomst zal KPN alleen nog vanuit deze moderne centrale telefoniedienstverlening verzorgen.

Wat verandert er?

KPN stopt vanaf 1 april 2022 met verschillende ISDN-lijnen (ISDN20/30). Eerder zijn de enkelvoudige ISDN1- en de enkel- en meervoudige ISDN2-lijnen stopgezet. Uiteindelijk stopt ISDN definitief. Bel je nog met deze traditionele telefoonlijn? Dan is het slim om nu te kijken naar een alternatief voor de toekomst.

Wat zijn de gevolgen?

Behalve je telefonie beïnvloedt het uitfaseren van ISDN mogelijk ook je pin- en alarmsystemen. Hierdoor loop je de kans dat je telefonische bereikbaarheid, betalingsverkeer en bedrijfsbeveiliging gevaar lopen. Twijfel je of je een ISDN-aansluiting hebt? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op

De grootste voordelen op een rij:

 • Flexibele contractduur bij een overstap naar VoIP Connect, Hosted Voice of Detron Eenvoud uit de Cloud
 • Levering via glasvezel of koper infrastructuur
 • Tot wel 50% korting op jouw belkosten
 • Geen eenmalige kosten!

Wil jouw bedrijf gebruik blijven maken van ISDN30? Dat kan met T-Mobile!

 • Unlimited

  Geen datazorgen of verrassingen op je factuur

 • Beste netwerk

  5x op rij als beste uit de test

 • Service

  Altijd service en advies op maat

 • Buitenland

  Bel onbeperkt naar de EU en de VS

Neem contact met ons op

Meer weten?

Ben jij klaar voor de overstap of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Bernardo van der Linden en wij helpen je graag verder:

088 44 61 304.
Bernardo.van.der.Linden@detron.nl