Profiteer nu van zeer scherpe maandtarieven met 30% korting

08-09-2021 t/m 30-09-2021

Overal op en rondom jouw zaak uitstekende en veilige wifi met Premium Wifi van KPN EEN MKB. Bij de receptie, op de werkvloer, in de kantine, op het buitenterrein. Het maakt ondernemen een stuk productiever en het verblijf voor jouw gasten een stuk prettiger. Verbeter het internet in jouw bedrijf nu met Premium Wifi van KPN. Voor een betere ontvangst, veiligere verbinding en meer inzicht in jouw netwerk. Met Premium Wifi neem je de hardware af als een service. Hierdoor voorkom je hoge eenmalige investeringen. 

Bekijk de abonnementen

De voordelen van Premium Wifi

 

Overal uitstekende wifi

In elke binnen- of buitenruimte high-end wifi

 

Veilige wifi

Geavanceerde bescherming tegen cybercriminaliteit

 

Installatie en beheer

Jouw wifi netwerk wordt voor je geïnstalleerd en beheerd door Detron

Kies uit onze abonnementen Indoor Basic, Indoor of Outdoor.

Optioneel kan je voor € 25,- per maand onze Switch afnemen met 8 poorten. Daarmee worden de harwarecomponenten met elkaar verbonden.

High-end wifi toegangspunten

Het Cisco Meraki wifi toegangspunt is Wifi 6 gecertificeerd. Hierdoor is het wifi toegangspunt geschikt voor hoge snelheden en veel gebruikers tegelijkertijd. Zowel binnen het bedrijfsnetwerk als online.

Altijd up-to-date

Jouw beheerportaal staat in de cloud en update automatisch zodra er een nieuwe versie beschikbaar komt. Hierdoor profiteer je altijd van de nieuwste mogelijkheden. Alle toegangspunten krijgen altijd de laatste firmware updates gepushed. Zo functioneren alle wifi toegangspunten altijd optimaal en blijven ze veilig. Hierdoor blijven de gebruikers ook optimaal beschermd.

Buitenruimte

Sneller werken in uw buitenruimte? Kies voor een Premium Wifi Outdoor abonnement. Zo kunt u ook buiten het gebouw profiteren van stabiel en veilige wifi. Door stof- en waterdichte toegangspunten die weer en wind doorstaan.

KPN via Detron
Jouw voordelen op een rij

 • Compleet portfolio

  Het complete zakelijk KPN-portfolio voor jou beschikbaar.

 • Advies en installatie

  Advies en installatie verzorgd door Detron.

 • Facturatie

  KPN-diensten en Detron-diensten samen op één factuur.

 • Alleen het beste

  Altijd de beste dienstverlening aan je medewerkers.

Meer over KPN

Meer weten?

Ben jij klaar voor de overstap of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Bernardo van der Linden en wij helpen je graag verder:

088 44 61 304.
Bernardo.van.der.Linden@detron.nl