Samsung Enterprise Editions: mobiel werken met de blik op morgen

Speciaal voor de zakelijke markt heeft Samsung Enterprise Edition-toestellen ontwikkeld. Hiermee ben je verzekerd van meerjarige security-updates en uitgebreide beheermogelijkheden.

Meer weten? Neem contact op met Benna

Benna Rullens, Accountmanager
T: 088-2323202
LinkedIn

Ben je op zoek naar een kostenefficiënte oplossing voor het inrichten van het mobiliteitsvraagstuk? Kies dan voor het Samsung Enterprise Edition-portfolio. Met deze krachtige devices zijn al je collega’s helemaal klaar voor de toekomst. In combinatie met Knox Suite ontstaat een complete zakelijke oplossing op basis van snelle hardware en zeer uitgebreide beheermogelijkheden.

Verzekerd van productiviteit met premium hardware 

Het Samsung Enterprise Edition-portfolio biedt keuze uit verschillende Samsung-smartphones en -tablets, zoals de Galaxy S20 en Galaxy XCover Pro. Medewerkers zijn verzekerd van krachtige hardware met premium functionaliteiten, waardoor deze voor een lange periode ingezet kunnen worden. Het ingebouwde Knox platform biedt sterke basisbeveiliging, maar de Enterprise Edition-toestellen hebben meer in huis.

Continu bereikbaar en aan de slag

Het ruggedized portfolio maakt het makkelijker om in iedere situatie mobiel te werken. Door de krachtige specificaties blijft het werken met meerdere apps tegelijkertijd soepel verlopen. Het robuuste ontwerp vermindert de kans op schade. En dankzij de verwisselbare batterij blijf je ook in omgevingen met beperkte oplaadmogelijkheden bereikbaar.

Hoge mate van continuïteit dankzij updates en beheergemak

Alle Enterprise Edition-toestellen worden na introductie minstens vier jaar lang voorzien van security-updates. Met deze bovengemiddeld lange support onderscheidt Samsung zich van andere fabrikanten. De updates houden de toestellen bestand tegen online dreigingen zoals malware en hacks. Met de gratis meegeleverde Knox Configure-licentie pas je bovendien heel eenvoudig de instellingen van de toestellen aan. Daarnaast kun je via het eveneens gratis inbegrepen E-FOTA firmware-updates vooraf testen en uitrollen. 

Ook beschikbaar in combinatie met Knox Suite

Het is ook mogelijk om Enterprise Edition-devices af te nemen met Knox Suite. Dit is een totaaloplossing die alle Knox-solutions bundelt. Hiermee heb je een gebruiksvriendelijke en complete beheeroplossing waarmee je jaren vooruit kan. Als je Enterprise Edition-toestellen afneemt met een Knox Suite-licentie, dan krijg je het eerste jaar Knox Suite gratis.

Eenvoudig opschalen 

Alle Enterprise Edition-toestellen zijn gegarandeerd minimaal twee jaar na introductie beschikbaar. Dat maakt het heel eenvoudig om collega’s op een later tijdstip van hetzelfde toestel te voorzien. Handig, want daardoor ervaar je het gemak van oplossingen op basis van één leverancier. Dat levert veel beheergemak en aanzienlijk meer overzicht op.  

Voordelen van Samsung Enterprise Edition

 

  • Ruim aanbod van toekomstbestendige smartphones en tablets
  • Te weten: Galaxy S20, Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy A50, Galaxy Xcover Pro, Galaxy Xcover 4s, Galaxy Tab Active2, Galaxy Tab Active Pro
  • Sterke databeveiliging via meerjarige security-updates en Knox platform
  • Lagere vervangingsvraag dankzij premium hardware
  • Gunstige besteding van IT-budget
  • Eenvoudig aanpassen van toestelinstellingen via gratis Knox Configure-licentie
  • Vooraf testen en uitrollen van firmware-updates via E-FOTA
  • Eenvoudig schaalbaar dankzij lange beschikbaarheid

Waarom kies je voor Detron?

Detron is Samsung Gold-partner en Samsung Knox Certified Reseller. Dankzij onze jarenlange ervaring rondom Samsung-producten en -diensten profiteer je altijd van het beste advies en oplossingen op maat. Zo zorgen we er samen voor dat je niet alleen vandaag, maar ook morgen een optimale dienstverlening kunt bieden.

Wil je meer weten over hoe Samsung Enterprise Edition-toestellen jouw organisatie van meerwaarde kunnen voorzien? Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor je klaar met deskundig en vrijblijvend advies op maat.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen