Samsung Ruggedized: mobiele toestellen voor risicogevoelige werkomgevingen

Het gebruik van mobiele devices is niet in alle situaties even vanzelfsprekend. Met het ruggedized portfolio biedt Samsung robuuste toestellen voor risicogevoelige omgevingen.

Meer weten? Neem contact op met Benna

Benna Rullens, Accountmanager
T: 088-2323202
LinkedIn

In werkomgevingen zoals de bouw of zorg kan het gebruik van mobiele devices net even wat uitdagender zijn. Daarom heeft Samsung het ruggedized portfolio ontwikkeld. Dit portfolio bestaat uit extra stevige smartphones en tablets. Dat maakt ze zeer geschikt voor omgevingen met een verhoogd risico op schade.

Extra stevig door robuust ontwerp

De toestellen in het portfolio zijn gemaakt van extra stevige materialen. De MIL-STD 810G-standaard geeft zelfs aan dat ze militaire duurzaamheidstests hebben doorstaan. Daarnaast beschikken de toestellen over een IP68-certificering waarmee ze goed bestand zijn tegen vocht- en stofschade. 

Continu bereikbaar en aan de slag

Het ruggedized portfolio maakt het makkelijker om in iedere situatie mobiel te werken. Door de krachtige specificaties blijft het werken met meerdere apps tegelijkertijd soepel verlopen. Het robuuste ontwerp vermindert de kans op schade. En dankzij de verwisselbare batterij blijf je ook in omgevingen met beperkte oplaadmogelijkheden bereikbaar.

Gebruiksvriendelijke bediening

Dat stevigheid en gebruiksgemak hand in hand kunnen gaan, bewijzen de ruggedized toestellen van Samsung. Zo kunnen de smartphones en tablets ook met handschoenen en natte handen worden bediend. Dat werkt niet alleen een stuk prettiger; het werkt ook een stuk sneller. Ideaal in de bouw en industriële omgevingen.

Kostenefficiënt door lange levensduur

Dankzij de goede hardware en het stevige ontwerp bieden de ruggedized toestellen van Samsung een lange levensduur. Op die manier kunnen organisaties meerdere jaren gebruikmaken van deze toestellen. Het toestel hoeft minder snel vervangen te worden en heeft daardoor een langere levenscyclus. Het maakt de keuze voor ruggedized toestellen een interessante besteding van het IT-budget.

 

Ruggedized Portfolio:

Producten:

  • Samsung XCover 4s
  • Galaxy XCover Pro
  • Galaxy Tab Active Pro

Enterprise Edition

Vrijwel alle toestellen in het ruggedized portfolio zijn ook beschikbaar als Enterprise Edition. Daarmee profiteer je van nog meer voordelen, zoals meerjarige securityupdates en gebruiksvriendelijk beheer. Op deze pagina vindt je hierover meer informatie.

Voordelen van ruggedized Samsung Toestellen

  • IP68- en MIL-STD 810G-gecertificeerd
  • Goede hardware
  • Verwisselbare batterij
  • Lagere vervangingsvraag dankzij robuustheid
  • Gunstige besteding van IT-budget dankzij lange levenscyclus
  • Te bedienen met handschoenen en natte handen

Effectief werken met Detron

Wij willen je zo makkelijk en effectief mogelijk laten werken met de juiste oplossingen voor jouw organisatie. Daarom bieden we je hierin ondersteuning en advies voorafgaand aan, tijdens en na de gehele gebruikersperiode. Je bent daardoor verzekerd van oplossingen op maat die je collega’s nog makkelijker laten werken. Zo zet jij die volgende stap in je dienstverlening.

Wij helpen je graag

Wil je meer weten over de meerwaarde van ruggedized toestellen voor jouw organisatie? Onze deskundige collega’s helpen je van a tot z. Dat doen we op basis van persoonlijk advies en maatwerk. Zo weet je zeker dat je in een keer de juiste oplossing in huis haalt.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen