Samsung Ruggedized: mobiele toestellen voor risicogevoelige werkomgevingen

Het gebruik van mobiele devices is niet in alle situaties even vanzelfsprekend. Met het ruggedized portfolio biedt Samsung robuuste toestellen voor risicogevoelige omgevingen.

Lees verder

Meer weten? Neem contact op met Benna

Benna Rullens, Accountmanager
T: 088-2323202
LinkedIn

In werkomgevingen zoals de bouw of zorg kan het gebruik van mobiele devices net even wat uitdagender zijn. Daarom heeft Samsung het ruggedized portfolio ontwikkeld. Dit portfolio bestaat uit extra stevige smartphones en tablets, zoals de Samsung Xcover Pro, Galaxy Xcover 4s en Galaxy Tab Active Pro. Dat maakt ze zeer geschikt voor omgevingen met een verhoogd risico op schade.

Robuust ontwerp

De toestellen zijn gemaakt van extra stevige materialen

Meer informatie

Continu bereikbaar

Makkelijker om in iedere situatie mobiel te kunnen werken

Ontdek hoe

Gebruiksvriendelijk

Het bewijs dat stevigheid en gebruiksgemak hand in hand kunnen gaan

Lees verder

Kostenefficiënt

Een lange levensduur dankzij de goede hardware en het stevige ontwerp.

Bekijk het hier

Extra stevig door robuust ontwerp

De toestellen in het portfolio zijn gemaakt van extra stevige materialen. De MIL-STD 810G-standaard geeft zelfs aan dat ze militaire duurzaamheidstests hebben doorstaan. Daarnaast beschikken de toestellen over een IP68-certificering waarmee ze goed bestand zijn tegen vocht- en stofschade.

Neem contact met ons op

Continu bereikbaar en aan de slag

Het ruggedized portfolio maakt het makkelijker om in iedere situatie mobiel te werken. Door de krachtige specificaties blijft het werken met meerdere apps tegelijkertijd soepel verlopen. Het robuuste ontwerp vermindert de kans op schade. En dankzij de verwisselbare batterij blijf je ook in omgevingen met beperkte oplaadmogelijkheden bereikbaar.

Neem contact met ons op

Voordelen van
Samsung rugged toestellen

 • Diverse Samsung Rugged toestellen beschikbaar, zoals de Xcover Pro, Galaxy Xcover 4s en Galaxy Tab Active Pro 
 • IP68- en MIL-STD 810G-gecertificeerd
 • Goede hardware
 • Verwisselbare batterij
 • Lagere vervangingsvraag dankzij robuustheid
 • Gunstige besteding van IT-budget dankzij lange levenscyclus
 • Te bedienen met handschoenen en natte handen

Samsung Enterprise Editions

Vrijwel alle toestellen in het ruggedized portfolio zijn ook beschikbaar als Enterprise Edition, zoals de Galaxy S20, Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy A50, Galaxy Xcover Pro, Galaxy Xcover 4s, Galaxy Tab Active2, Galaxy Tab Active3, Galaxy Tab Active Pro. Daarmee profiteer je van nog meer voordelen, zoals meerjarige securityupdates en gebruiksvriendelijk beheer. Klik hieronder op de knop voor meer informatie.

Bekijk de mogelijkheden

Gebruiksvriendelijke bediening

Dat stevigheid en gebruiksgemak hand in hand kunnen gaan, bewijzen de ruggedized toestellen van Samsung. Zo kunnen de smartphones en tablets ook met handschoenen en natte handen worden bediend. Dat werkt niet alleen een stuk prettiger; het werkt ook een stuk sneller. De rugged toestellen van Samsung zijn onder andere ideaal in de bouw en industriële omgevingen.

Neem contact met ons op

Kostenefficiënt door lange levensduur

Dankzij de goede hardware en het stevige ontwerp bieden de ruggedized toestellen van Samsung een lange levensduur. Op die manier kunnen organisaties meerdere jaren gebruikmaken van deze toestellen. Het toestel hoeft minder snel vervangen te worden en heeft daardoor een langere levenscyclus. Het maakt de keuze voor Samsung Rugged toestellen een interessante besteding van het IT-budget.

Neem contact met ons op

Ruggedized Portfolio

XCover Pro

De Samsung XCover Pro is een dun, licht en premium robuust apparaat met industriële eigenschappen voor optimale productiviteit in alle professionele omstandigheden.

Galaxy XCover 4S

Stoer en stijlvol gaan hand in hand. De slanke 9,7mm Galaxy XCover 4s is geschikt voor zware omstandigheden en laat je niet in de steek wanneer het er stevig aan toe gaat.

Galaxy Tab Active Pro

De Tab Active Pro heeft een groot 10.1” scherm zodat u meer ziet en meer kunt doen.

Galaxy Tab Active3 LTE

 • Robuust design
 • IP68 Water- en stofbestendig
 • Inclusief S Pen
 • Kleur: Zwart

Effectief werken met Detron?

Wij willen je zo makkelijk en effectief mogelijk laten werken met de juiste oplossingen voor jouw organisatie. Daarom bieden we je hierin ondersteuning en advies voorafgaand aan, tijdens en na de gehele gebruikersperiode. Je bent daardoor verzekerd van oplossingen op maat die je collega’s nog makkelijker laten werken. Zo zet jij die volgende stap in je dienstverlening.

Kennishuis met 450 professionals
Ruim 250.000 IT & UC werkplekken in beheer
Grootste onafhankelijke IT & Telecom dienstverlener van Nederland
ISO 9001 / ISO 14001/ ISO 27001 en NEN7510 gecertificeerd

Wij helpen je graag

Wil je meer weten over de meerwaarde van ruggedized toestellen zoals de Samsung Xcover Pro, Galaxy Xcover 4s en Galaxy Tab Active Pro voor jouw organisatie? Onze deskundige collega’s helpen je van a tot z. Dat doen we op basis van persoonlijk advies en maatwerk. Zo weet je zeker dat je in een keer de juiste oplossing in huis haalt.

088 44 60 000

Ja, ik wil meer informatie ontvangen