Thema's

Altijd beschikbare ICT

Vrijwel alle bedrijfsprocessen zijn afhankelijk van ICT. Zowel primaire als afgeleide processen. En zowel direct als indirect. Kan je nog zonder ICT?

De schade als gevolg van een niet beschikbare ICT-infrastructuur loopt al snel flink in de papieren. Nog los van je imagoschade. Klanten die niet kunnen bestellen. Medewerkers die geen toegang hebben tot data en applicaties. En in het ergste geval mensen, die geen beroep kunnen doen op benodigde zorg. We kunnen gewoon niet meer zonder ICT.

ICT als primaire voorwaarde

De optimale beschikbaarheid van je ICT begint met een degelijke infrastructuur. Je moet echt aan alles denken. En de meest bizarre scenario’s de revue laten passeren. Wat als dit en wat te doen in geval dat? Uitwijkmogelijkheden. Herstelplannen. Dubbel uitvoeren. Back-ups. Virussen. Malware. En ga zo maar door. Je wilt en kunt gewoon geen risico’s nemen. Alles moet goed geregeld zijn. Altijd up-to-date. En je wilt een team achter je hebben in geval van calamiteiten.

Samen met Detron

Zelf nadenken over de inrichting en het beheer van hard- en software. Dat is niet meer van deze tijd. Wie ICT beschouwt als commodity, kiest voor beheerde werkplekken. Met alle denkbare devices en netwerken; WAN, LAN, WLAN, VPN en 4G. Efficiënt, schaalbaar en optimaal beschikbaar. Je regelt het goed en eenvoudig, samen met Detron.

 

Wil je meer informatie?

Hoe kan Detron je helpen van altijd beschikbare ICT te voorzien? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Neem contact op met Detron

Meer over Altijd beschikbare ICT