Thema's

Cloud

Werken in de cloud betekent altijd en overal online toegang tot applicaties en bestanden. Zonder zorgen over onderhoud, beheer en security.

Meer weten? Neem contact op met Armand

Armand Moeliker, Cloud Architect
088 44 60 000
LinkedIn

De cloud is een veelomvattend en veelgehoord begrip in de huidige ICT-wereld. In het kort komt het erop neer dat je applicaties, bestanden, telefonie of zelfs complete werkplekken flexibel en schaalbaar afneemt via een online verbinding. Tegen een vast bedrag per maand, altijd de nieuwste software zonder zorgen over beheer, onderhoud en security.

Geen zorgen, dat is het uitgangspunt

Met de huidige snelle online verbindingen (WAN, LAN, WLAN, VPN en 4G) hoef je je ook over de performance van werken in de cloud geen zorgen te maken. Werken in de cloud kan altijd en overal. Een belangrijk voordeel van de cloud is dat je niet hoeft te investeren in een eigen telefooncentrale, zware hardware, dure softwarelicenties, back-upoplossingen of een eigen beheerafdeling. In de cloud is alles goed geregeld en is aan alles gedacht. Je neemt af wat je wilt en betaalt alleen voor wat je afneemt.

Waarom kiezen voor de cloud?

• Minder investeren in hardware
• Voorspelbare kosten
• Alleen betalen voor wat je gebruikt
• Flexibel en schaalbaar
• Altijd en overal online toegang
• Applicaties en data 24/7 beschikbaar
• Geen zorgen over onderhoud, beheer en security
• Altijd de nieuwste software

Samen met Detron

Overstappen naar de cloud kan ineens of gefaseerd. Je kunt beginnen met een cloud back-upoplossing en uitbreiden wanneer je wilt. Ook kun je werken met een eigen ‘private’ cloud, als je specifieke wensen hebt met betrekking tot controle over data, beveiliging en kwaliteit van dienstverlening. Een ‘hybride’ cloud verbindt op efficiënte wijze verschillende cloudvormen met je fysieke ICT-infrastructuur. Bepaal samen met Detron de beste cloudoplossing en overstapmogelijkheden voor jouw specifieke situatie.

 

Detron helpt je verder met de volgende oplossingen:

Download één van onze cloud whitepapers