Ontdek de voordelen van de cloud

Cloud Readiness Scan

Cloud is niet meer weg te denken en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Maar cloud is geen doel, het is een middel.

Meer weten? Neem contact op met Armand

Armand Moeliker, security specialist
T: 088 44 60 000
LinkedIn

De Cloud Readiness Scan is ontwikkeld voor organisaties die een advies willen ontvangen over de toegevoegde waarde van clouddiensten voor hun eigen bedrijfsvoering. Ben jij op zoek naar een inhoudelijke aanvulling op het formuleren van jouw ICT-beleid en visie? Dan is de Cloud Readiness Scan zeker van toegevoegde waarde. Deze dienst geeft inzicht in de behoefte van jouw organisatie en laat zien wat de laatste mogelijkheden zijn. Daarnaast ontvang je een helder inzicht in het te behalen financieel rendement.

Het resultaat

Het resultaat is een ICT roadmap, die helder inzicht en advies geeft over de toegevoegde waarde van clouddiensten op maat voor jouw organisatie. In een presentatie wordt uitgelegd op welke manier de verschillende clouddiensten toegevoegde waarde bieden en welk rendement jouw organisatie ermee kan behalen. Hierbij kijken we zowel naar functionaliteit als naar de TCO. Concreet leveren we de volgende resultaten:

Een verslag met de vastlegging van:

  • De strategie van jouw bedrijf vertaald naar ICT
  • De gebruikerstypen binnen jouw bedrijf
  • De processen met de nadruk op applicaties en datastromen
  • Een architectuuroverzicht van jouw omgeving
  • Een visie op de nieuwe werkplek
  • Een TCO-berekening van de nieuwe werkplek
  • Een masterplan voor de komende drie jaar

 

Is jouw organisatie helemaal klaar om veilig in de cloud te werken? Vraag de Cloud Readiness Scan aan voor persoonlijk advies over een vloeiende transitie.