Ontdek de voordelen van de cloud

Ontdek de voordelen van de cloud

De cloud biedt veel voordelen. Zo heb je altijd en overal online toegang tot applicaties en bestanden. Zonder zorgen over onderhoud, beheer en security.

Meer weten? Neem contact op met Armand

Armand Moeliker, security specialist
T: 088 44 60 000
LinkedIn

De cloud – of cloud computing – is een veelomvattend en veelgehoord begrip. Maar wat is de cloud? Hoe werkt de cloud? Wat zijn de voordelen van cloud? En zijn er nadelen aan de cloud? Dankzij de cloud neem je applicaties, bestanden, telefonie of zelfs complete werkplekken flexibel en schaalbaar af via een online verbinding. Tegen een vast bedrag per maand, altijd de nieuwste software zonder zorgen over beheer, onderhoud en security.

Wat is cloud computing?

Met de huidige snelle online verbindingen (WAN, LAN, WLAN, VPN en 4G) hoef je je over de performance van de cloud geen zorgen te maken. Maar wat is cloud computing? Hoe werkt cloud computing? En wat zijn de voordelen en nadelen van cloud computing? De cloud is er altijd en overal. Een van de belangrijkste voordelen van cloud computing is dat je niet hoeft te investeren in een eigen telefooncentrale, zware hardware, dure softwarelicenties, back-upoplossingen of een eigen beheerafdeling. In de cloud is alles online goed geregeld en is aan alles gedacht. Je neemt af wat je wilt en betaalt alleen voor wat je afneemt.

Waarom kies je voor de cloud?

  • Minder investeren in hardware
  • Voorspelbare kosten
  • Alleen betalen voor wat je gebruikt
  • Flexibel en schaalbaar
  • Altijd en overal online toegang
  • Applicaties en data 24/7 beschikbaar
  • Geen zorgen over onderhoud, beheer en security
  • Altijd de nieuwste software

 

Doe de Cloud Test!

Wat kan er bij jouw organisatie wel en niet met de cloud?

Doe de test

Samen met Detron

Overstappen naar één of meerdere cloud-oplossingen kan meestal vrij snel. Om volledig over te stappen naar de cloud, is een gefaseerde transitie beter. Begin bijvoorbeeld met een cloud-backup-oplossing en breid de voordelen van cloud computing uit wanneer je wilt. Bepaal samen met Detron de beste cloud-oplossing en overstapmogelijkheden voor jouw specifieke situatie. Samen bespreken we de aanpak, voordelen en eventuele nadelen van de cloud.

Direct volledig overstappen
naar de cloud is meestal niet  
handig. Laten we samen kijken
naar de mogelijkheden. Wij
begeleiden je stap voor stap.

Armand Moeliker
Cloud Architect

Klaar om de voordelen van de cloud te benutten? Vraag de Cloud Readiness Scan aan voor persoonlijk advies over een vloeiende transitie.