Cloud

Werken in de cloud

Werken in de cloud heeft veel voordelen. Altijd en overal online toegang tot applicaties en bestanden. En geen zorgen over onderhoud, beheer en security.

Meer weten? Neem contact op met Armand

Armand Moeliker, Cloud Architect
088 44 60 000
LinkedIn

Er wordt steeds meer gepraat en geschreven over in de cloud werken. Maar wat is in de cloud? Wat is een werkplek in de cloud? Wat zijn de voordelen van werken in de cloud? En hoe kun je veilig werken in de cloud? Dankzij de cloud neem je applicaties, bestanden, telefonie of zelfs complete cloud-werkplekken flexibel en schaalbaar af via een online verbinding. Tegen een vast bedrag per maand, altijd de nieuwste software zonder zorgen over beheer, onderhoud en security.

Samenwerken in de cloud

Met de huidige snelle online verbindingen (WAN, LAN, WLAN, VPN en 4G) is de performance van cloud-opslag geen probleem. Backup in de cloud en cloud-opslag zijn efficiënte oplossingen, ook om online samen te werken. Omdat de cloud er altijd en overal is. Een van de belangrijkste voordelen van opslaan en werken in de cloud is dat je niet hoeft te investeren in zware hardware, backup-oplossingen, dure softwarelicenties, een eigen telefooncentrale of beheerafdeling. Met cloud-opslag is alles online goed geregeld en is aan alles gedacht. Je neemt af wat je wilt en betaalt alleen voor wat je afneemt.

Waarom cloud-opslag en cloud-backup?

  • Minder investeren in hardware
  • Voorspelbare kosten
  • Alleen betalen voor wat je gebruikt
  • Flexibel en schaalbaar
  • Altijd en overal online toegang
  • Applicaties en data 24/7 beschikbaar
  • Geen zorgen over onderhoud, beheer en security
  • Altijd de nieuwste software

Samen met Detron

Wil je gaan werken in de cloud, dan zijn er diverse mogelijkheden. Overstappen naar één of meerdere oplossingen om in de cloud te werken kan meestal vrij snel. Voor volledig werken in de cloud is een gefaseerde transitie meestal beter. Begin bijvoorbeeld met een cloud-backup-oplossing en breid de voordelen van cloud-werkplekken uit wanneer je wilt. Bepaal samen met Detron de beste oplossingen voor werken in de cloud en bespreek de cloud-mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. Samen hebben we het over de aanpak, voordelen en eventuele nadelen van in de cloud werken.

Direct helemaal in de cloud
werken is niet altijd de meest
ideale situatie. Laten we samen
de mogelijkheden bekijken. Wij
begeleiden je stap voor stap.

Armand Moeliker
Cloud Architect

Is jouw organisatie helemaal klaar voor cloud-backup en cloud-opslag? Vraag de Cloud Readiness Scan aan voor persoonlijk advies over een vloeiende transitie.