Thema's

ICT Roadmap

Medewerkers willen 24/7 online toegang. De ICT-afdeling stabiliteit. En finance kijkt naar de kosten. Breng de wensen van alle stakeholders bij elkaar.

Op het eerste gezicht liggen de wensen van de verschillende stakeholders mijlenver uit elkaar. Gebruikers willen snel en flexibel werken. De ICT-afdeling kiest voor een betrouwbare en stabiele ICT-omgeving. En finance of directie gaat bij voorkeur voor betaalbare oplossingen, die soepel meebewegen met de groei van de onderneming. Goed advies van een proactieve ICT-partner is hier op z’n plaats.

ICT-roadmap

ICT heeft een verschuiving gemaakt, van een facilitaire naar een strategische rol. Daarmee is ICT geen doel meer, maar een middel om je doel te bereiken. Snel inspelen op marktontwikkelingen bijvoorbeeld. Dat vraagt echter veel van je ICT-omgeving. Het opstellen van een gezamenlijke ICT-roadmap is de sleutel, omdat er een goede dialoog ontstaat tussen de business en ICT. En zeker zo belangrijk: beter begrip voor elkaars doelen en uitdagingen. Alleen zo kun je je voorbereiden, toekomstvaste beslissingen nemen en met ICT (nieuwe) businessinitiatieven ondersteunen.

Samen met Detron

Stel samen met een proactieve partner zoals Detron je doelen voor de lange termijn vast. Wij laten je zien hoe je met ICT-resources de business goed en proactief ondersteunt. Samen maken we een duidelijke en haalbare ICT-roadmap, waaraan we stap voor stap samen uitvoering geven.

 

Wil je meer informatie?

Wil je weten hoe Detron kan helpen met jouw ICT-roadmap van jouw bedrijf? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Neem contact op met Detron