Thema's

ICT vernieuwen, vervangen, upgraden

Werken met nieuwe of ge-upgrade ICT zorgt voor meer werkplezier en een hogere arbeidsproductiviteit. Mits alles optimaal werkt.

Je herkent het vast wel. Een nieuwe laptop, pc, tablet of smartphone die na verloop van tijd steeds langzamer z’n werk gaat doen. Dat kan veel oorzaken hebben; een verouderd besturingssysteem, drivers die niet meer up-to-date zijn, een harde schijf die overvol is of een overschot aan verborgen toepassingen die op de achtergrond meedraaien, zonder dat je het in de gaten hebt.

Altijd up-to-date

Het vernieuwen, vervangen of upgraden van bestaande hard- en software kan veel voordelen opleveren. Zowel voor je organisatie als voor de medewerkers. Ons advies is: laat je eerst goed adviseren. Over wat je wel en niet nodig hebt. Over de wijze waarop je je ICT efficiënter organiseert. Zodat je altijd up-to-date bent en je geen zorgen meer hebt over onderhoud, beheer en security. En medewerkers altijd met plezier werken.

Samen met Detron

Samen met de specialisten van Detron kom je tot de beste oplossingen voor de organisatie van je ICT. Zo ben je altijd up-to-date en combineer je optimale beschikbaarheid met een hoge productiviteit. Onze oplossingen stemmen we volledig af op de wensen en behoeften van jouw organisatie.

 

Wil je meer informatie?

Wil je weten hoe Detron kan helpen om de ICT van jouw bedrijf up-to-date te houden? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Neem contact op met Detron