Thema's

ICT als Managed Service

Een goed werkende ICT-omgeving is cruciaal voor de continuïteit van je bedrijfsvoering. Die wil je dus in vakkundige handen geven.

Het managen van je ICT-omgeving, ongeacht of het nu om telefonie of IT gaat, is doorgaans geen kernactiviteit. De meeste bedrijven en organisaties zien het als een noodzakelijk kwaad. Een kostbare en complexe aangelegenheid bovendien. Het is dan ook een logische keuze om het management van je ICT-omgeving uit handen te geven aan professionals. Dan gebeurt het gegarandeerd, professioneel en tegen lagere kosten.

De zekerheid van ontzorgen

Bij Detron draait het om ontzorgen. Wij maken van jouw bedrijfs-ICT ónze zorg. We leveren de hardware en installeren en configureren deze voor je. Wij monitoren, beheren en onderhouden 24/7 proactief het netwerk, servers, werkplekken, datacenters en alle soorten devices. Op afstand of op locatie. Structureel, tijdelijk of alleen op een bepaald kennisgebied. Wat je wensen ook zijn, wij garanderen de continuïteit van je ICT. Een geruststellende gedachte, nietwaar?

Samen met Detron

Als de continuïteit van je bedrijfsvoering afhankelijk is van het optimaal functioneren van je ICT, praat dan eens met Detron over het volledig laten managen van je ICT. Samen bepalen we welke onderdelen cruciaal zijn en welke doelen je wilt realiseren. Het ontzorgen van jouw organisatie is daarbij ons uitgangspunt.

 

Wil je meer informatie?

Wil je weten hoe Detron je volledig kan ontzorgen? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Neem contact op met Detron