Thema's

Outsourcing

ICT is een cruciaal onderdeel van elke organisatie. Maar het behoort niet tot de kerntaken. Een logische keuze dus om je ICT uit te besteden.

Het outsourcen of uitbesteden van je ICT is een logische keuze als je kosten wilt besparen en optimaal beschikbare ICT wenst. Het investeren in eigen hard- en software, het onderhouden, beheren en up-to-date ervan, is een kostbare en complexe aangelegenheid. Het is een stuk efficiënter om de benodigde kennis en ervaring hiervoor buiten de deur te brengen.

Waarom ICT uitbesteden?

Ongeacht de omvang van je organisatie is outsourcing van ICT altijd een slimme zet. Voor kleine organisaties is het vaak te kostbaar om eigen ICT-krachten aan te nemen. Middelgrote bedrijven zijn kwetsbaar met een geringe ICT-afdeling. En voor grote ondernemingen zijn continuïteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zo belangrijk, dat (uitsluitend) een eigen ICT-afdeling te risicovol is.

Samen met Detron

Als je voor zekerheid wilt gaan en betrouwbare ICT tegen voorspelbare kosten een must vindt, praat dan eens met Detron. Samen brengen we in kaart wat je wensen zijn en hoe we daar als team op inspelen. Geen zorgen dus over hard- en software, onderhoud, beheer, capaciteit en security. En alle tijd om je te richten op je kerntaken.

 

Wil je meer informatie?

Hoe kan Detron je helpen met betrouwbare ICT tegen voorspelbare kosten? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op