Thema's

Risico's beperken

ICT is een onmisbare schakel voor het functioneren van je organisatie. Tegelijk kleven er ook risico’s aan. Met Detron kan je ze beperken.

Malware, virussen, spam, bots, hackers, ransomware; de lijst met mogelijke bedreigingen voor je organisatie is lang. En de gevolgen van een verstoring van je ICT kunnen verstrekkend zijn. Denk bijvoorbeeld aan klantgegevens en concurrentiegevoelige informatie die op straat komen te liggen. Dat kan grote financiële en juridische gevolgen hebben. Nog los van de bijbehorende imagoschade.

Security-issues goed geregeld

Als je organisatie niets doet aan het beperken van risico’s en de naleving van voorschriften, riskeer je flinke boetes. Zorgen voor de juiste beveiligingsmaatregelen voorkomt veel ellende en leidt tot tijd- en kostenbesparingen. Als je ervoor kiest om werkplekken van Detron af te nemen, weet je op voorhand zeker dat alle security-issues goed geregeld zijn. Met de Wet Meldplicht Datalekken en de toekomstige EU-wet General Data Protection Regulation in het achterhoofd, onderneemt dat een stuk relaxter.

Samen met Detron

Je ICT is cruciaal voor het functioneren en de continuïteit van je organisatie. Dat brengt grote verantwoordelijkheden met zich mee als het gaat om je ICT en de eventuele risico’s. Samen met Detron kies je voor optimaal beschikbare en goed beveiligde ICT-oplossingen. Ongeacht de manier waarop je je ICT wilt inrichten; on-premises, uit de cloud of in een hybride vorm.

Neem contact op met Detron