Thema's

Schaalbaarheid & flexibiliteit

Je organisatie groeit. Soms gestaag, dan weer hard. Soms is het één stap achteruit om er twee vooruit te zetten. Dat vraagt om flexibele en schaalbare ICT.

Ondanks ambitieuze doelstellingen en targets, laat groei zich maar lastig voorspellen. Trends, hypes, conjunctuur, het weer. Allerlei factoren en scenario’s zijn van invloed op de groeicurve van organisaties. Lastig soms, want als ondernemer wil je overal goed op voorbereid zijn en tegelijkertijd zo flexibel mogelijk blijven.

ICT die meebeweegt

Dankzij de cloud is het niet nodig om zelf krachtige desktopcomputers aan te schaffen voor medewerkers. Het enige wat echt belangrijk is, zijn goede verbindingen, zoals WAN, LAN, WLAN, VPN en 4G. Dankzij de cloud is ICT schaalbaarder en flexibeler dan ooit. Nieuwe werkplekken uitrollen is kinderspel. En zelfs als je tijdelijk extra capaciteit nodig hebt, bijvoorbeeld voor een groot project, hebben wij de kennis en ervaring beschikbaar.

Samen met Detron

Samen met Detron maak je je ICT flexibel en schaalbaar. Dat heeft veel voordelen. Vooraf hoef je amper te investeren. Je betaalt alleen voor wat je afneemt. En onderhoud, beheer, security en updates zijn standaard goed geregeld. Bovendien maak je een deel van je vaste kosten flexibel. Dat creëert extra ruimte om te ondernemen.

Wil je weten hoe Detron kan helpen om de ICT van jouw bedrijf flexibel en schaalbaar te maken? Laat het ons weten via onderstaand formulier.