Thema's

Veiligheid

Veilig werken betekent dat je je security op orde hebt. Dat werkt wel zo efficiënt en kan grote financiële en juridische problemen voorkomen.

Efficiënter werken met ICT is wat elke organisatie wil. Daarom is het logisch dat je medewerkers 24/7 toegang biedt tot het bedrijfsnetwerk, applicaties en data. Maar voorzichtigheid is geboden. Omdat je niet wilt dat je bedrijfsgeheimen of klantgegevens op straat komen te liggen of je netwerk beschikbaar is voor ongenode gasten. En je wilt zeker geen grote financiële en juridische risico’s lopen.

Weet wat je moet weten

Medewerkers die altijd kunnen werken – al dan niet op eigen devices (BYOD/CYOD) – vraagt om degelijke security-maatregelen. Je wilt overal op voorbereid zijn en weet nooit wat je te wachten staat. Wat je wel weet is dat de Wet Melding Datalekken en de toekomstige EU-wet General Data Protection Regulation bepalen dat je je informatiebeveiliging op orde moeten hebben. Onze aanpak bestaat uit vijf pilaren: Preventie, Voorspellen, Waarnemen, Respons en Gedrag.

Samen met Detron

Als je de security van je organisatie goed wilt regelen, veilig online toegang wilt bieden en meer controle wenst over devices van gebruikers, praat dan eens met Detron. Samen zorgen we voor een zo optimaal mogelijke bescherming tegen virussen, hackers en andere cyberrisico’s. Voor security-software, die altijd up-to-date is. En voor een uitwijkscenario en disaster recovery plan. Voor het geval dat.

 
Michel van der Vaart, CTO van ESET, over cybersecurity.

 

Wil je meer informatie?

Hoe kan Detron helpen met de cyber security voor jouw bedrijf? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Neem contact op met Detron

Meer over Veiligheid