Thema's

Verbeteren TCO

ICT is geen kostenpost, maar een strategisch bedrijfsmiddel. Samen met Detron ben je ervan verzekerd dat je alles uit je ICT haalt.

Als het om ICT gaat, is het verleidelijk om je te laten leiden door prijs. Maar de goedkoopste oplossing is zeker niet altijd de beste keuze als je geen rekening houdt met alle bijkomende kosten. Denk aan kosten voor selectie, beheer, onderhoud, security, logistiek, support etc. In de Total Cost of Ownership (TCO) zijn alle directe en indirecte ICT-kosten opgenomen. Dat geeft een duidelijk beeld.

Inzicht in kosten

Om ICT-kosten te besparen, is nauwkeurig inzicht in de lopende kosten, contracten en abonnementen cruciaal. Denk aan kosten voor gebruik en verbruik van vaste en mobiele telefonie, support, onderhoud en beheer. Door hier samen kritisch naar te kijken en slimme keuzes en combinaties te maken, vereenvoudigen we je kostenstructuur en verbeteren we je TCO.

Samen met Detron

Helder inzicht in je ICT-kosten, dankzij een transparante kostenstructuur. Alleen betalen voor wat je daadwerkelijk afneemt; pay per use. En volledig ontzorgd op het gebied van support, beheer en onderhoud. Dat is wat je eenvoudig samen met Detron realiseert.

 

Wil je meer informatie?

Wil je weten hoe Detron kan helpen helder inzicht te geven in je ICT kosten? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Neem contact op met Detron