Thema's

Werken op eigen devices

Medewerkers kiezen steeds vaker zelf de devices waarop ze willen werken. Of ze nemen hun eigen devices mee van huis. Dat is geen probleem, mits…

Dankzij Het Nieuwe Werken, Het Nieuwe Communiceren en Consumerization of IT zijn de markttrends Bring Your Own Device (BYOD) en Choose Your Own Device (CYOD) gemeengoed geworden. Een logische ontwikkeling, want consumenten beschikken tegenwoordig vaak over zeer geavanceerde apparatuur. Waarmee je ook prima kunt werken.

Scheiding zakelijk/privé

BYOD/CYOD draagt in belangrijke mate bij aan aantrekkelijk werkgeverschap. En zorgt voor een lagere TCO, omdat gebruikers zuiniger zijn op eigen spullen. Maar als medewerkers op eigen devices gaan werken, moet de beveiliging wel goed op orde zijn. Denk aan de structurele scheiding tussen data en apps in een zakelijk en privé deel. Ook support is een issue, door de grote variatie in devices, platforms en operating systemen.

Samen met Detron

BYOD/CYOD biedt veel voordelen, maar vraagt ook de nodige maatregelen. Detron weet wat ervoor nodig is. Samen bepalen we wat je medewerkers wilt aanbieden. En samen zorgen we voor een efficiënte en optimaal beveiligde omgeving.

Zorgeloos en mobiel werken waar en wanneer je maar wilt?

Download dan onderstaande whitepaper en lees hoe je dat kan verwezenlijken met Telecom Management.

 

Download onze telecommanagement whitepaper