Thuiswerken? Gebruik je eigen smartphone als veilige hotspot

De komende tijd zijn veel mensen thuis aan het werk, soms met het hele gezin. Dit kan zorgen voor onvoldoende bandbreedte en snelheid voor jou als zakelijk gebruiker. De oplossing: onbeperkt data en spraak op een veilige manier.

Meer weten? Praat verder met Bernardo

Bernardo van der Linden, Salesmanager
T: 088 23 23 255
LinkedIn

Onbeperkt data en spraak

Slimmer werken, daar houden we van. Dit doen we onder andere door jou te voorzien van een veilige internettoegang voor jouw zakelijke werkplek. Doordat veel gezinnen thuis gebruikmaken van de bestaande internetverbinding, kan dit voor wrijving zorgen in de bandbreedte en beschikbaarheid van de internetverbinding. Wil je onbezorgd thuiswerken, (video)bellen en mailen? Kies voor een eigen veilige hotspot!

Dit kan door gebruik te maken van jou eigen bestaande smartphone die gebruikt kan worden als hotspot. Door middel van unlimited data maak je optimaal gebruik van je thuiswerkplek. In deze dienst is tevens de Mobile Device Management en anti-malware software inbegrepen. Dit biedt garantie voor veilig en onbezorgd thuiswerken. Jij blij, je gezin blij.

Onbeperkt 4G data en spraak vanaf €20 per maand

De oplossing op een rij

  • Gegarandeerde snelheid en onbeperkte data en spraak

Unlimited data en spraak geeft jou de vrijheid om al je werkzaamheden snel en optimaal uit te voeren. Er is geen data- en spraak limiet!

  • Veilige werkplek

Met Mobile Device Management en anti malware software fungeert jouw smartphone als veilige hotspot. Met de gekoppelde apparatuur kun je veilig connectie maken met je laptop en internet.

  • Geen dure aanschaf van apparatuur

Maak eenvoudig gebruik van jouw bestaande smartphone. Hierdoor zijn investeringen in dure apparatuur niet nodig.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen