Werken bij Detron

Accountmanager (medior) Detachering

Ben jij een accountmanager binnen IT Detachering en ben je toe aan gas geven? Maak jij het verschil tussen een tevreden klant en een klant die steeds weer jou belt omdat jij weet wat de hij nodig heeft? Dan wacht ik met spanning op jouw telefoontje!

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Itske

Itske de Vries, Recruiter
T: 0647005300
LinkedIn

Jij

hebt een paar jaartjes succesvol accountmanagement op je naam staan. De basis is er; nu de volgende stap. Die neem je het liefste in een omgeving waar je kan werken zoals je wilt en waarin je de vrijheid krijgt om dat te doen en te ontdekken. Jij hebt de drive om primair verantwoordelijk te zijn voor het leveren van de best passende IT-Infra specialisten bij jouw klanten. Om dat te bereiken open je ook deuren bij nieuwe klanten om onze IT professionals op de juiste plek te krijgen.

Als wij de dienst / professional kunnen leveren; heel graag. Kunnen wij dit niet, dan sta jij sterk genoeg om dat advies aan de klant te geven en mee te denken voor een alternatieve oplossing. Jij grijpt namelijk zelfstandig de vrijheid om jouw doelstellingen (zowel persoonlijke als bedrijfsdoelstellingen) te behalen en je bent continu op zoek naar kansen en mogelijkheden op zakelijk gebied om de klant naar wens te bedienen.

 

Jouw

relatiemanagementskills zijn dan ook ‘out of this world’ en jij weet elk (nieuw) contact uit te bouwen tot een langdurige vertrouwensrelatie. Dat lukt je, omdat jij altijd de gelijkwaardige adviseur van de klant bent. Jouw ★★service mentaliteit is een toegevoegde waarde voor elke klant en zo weet jij altijd de beste match te maken.

Het gaat jou niet om ‘de poppetjes’, maar om het leveren van toegevoegde waarde en kwaliteit. Jij hebt de IT kennis die de klant nodig heeft, zodat je samen kan uitstippelen wat de juiste bemensing en de juiste projectinvulling is.

Je standplaats is Den Bosch, maar jij wordt blij van het detacheren van ICT-Infrastructuur specialisten in jouw woonregio (Arnhem, Amersfoort, Apeldoorn) en natuurlijk heb je je rijbewijs.

 

Wij

geven je wat belangrijk is. Daaronder valt:

  • Je welverdiende loon
  • Het juiste aantal pk’s met carkit en navigatie (we willen je niet kwijtraken)
  • De vrijheid om leuke en uitdagende opdrachten bij nieuwe en bestaande klanten binnen te halen
  • Onvergetelijke borrels en legendarische socials
  • Behulpzame collega’s met passie voor hun vakgebied
  • Heel. Veel. Kennis.

 

Solliciteer

Wij zijn Detron

Detron voegt waarde toe aan organisaties door ICT optimaal beschikbaar, betrouwbaar, flexibel en schaalbaar te maken én een uitstekende service te leveren. Daarbij staat de klant uiteraard altijd centraal. Detron is groot genoeg om de stabiele partner te zijn en tegelijkertijd klein genoeg om snel te schakelen en een passende oplossing te bieden. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.