Werken bij Detron

Accountmanager Detachering

Stop selling. Start helping.

Alleen al het lezen van voorgaande zin geeft jou ongetwijfeld een goed gevoel. Want jouw salesstrategie bestaat uit het binden van de klant, het creëren van een vertrouwensrelatie en écht de juiste match maken. Door jouw hulp kan de klant weer bouwen aan de toekomst, en daardoor stijgt jouw dopaminepeil tot de top.

 

Focusgebied: Midden- / Oost-Nederland | 36-40 uur | € 3.500,- tot € 5.000.- | bonusregeling | Standplaats Den Bosch

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Itske

Itske de Vries, Recruiter
T: 0647005300
LinkedIn

Wij delen jouw ambitie

om altijd je targets te halen, om de leukste baan ooit te hebben en daardoor de beste te worden binnen jouw vakgebied. Daarom krijg je alle vrijheid om je werk te doen zoals jij het wilt en krijg je alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn.

Samen delen we de drive om de juiste IT-Infra professionals op de juiste plek te krijgen bij de juiste klant. Jouw collega’s doen dat voor de regio’s Zuid en West en jij doet dat voor de regio Oost. Binnen die regio heb jij niet alleen de ambitie om de bestaande klanten te bedienen, maar ook om nieuwe klanten te helpen hun business te verbeteren, door inzet van onze IT professionals.

De ervaring die jij deelt

is die van gelijkwaardig gesprekspartner en adviseur van de klant. Je weet elk (nieuw) contact op je eigen manier uit te bouwen tot een langdurige vertrouwensrelatie. Deze ervaring heb je opgedaan in eerdere rollen als relatie- of accountmanager binnen detacheringsopdrachten en projecten.

Jouw doel is om te overtreffen, om kwaliteit en toegevoegde waarde te leveren voor de klant door de beste match te maken voor iedereen. Daarom deel jij jouw IT kennis graag met de (potentiële) klant en stippelen jullie samen uit wat de juiste bemensing is voor lopende en toekomstige projecten.

 

 

 

 

“Ik maak mijn eigen baan. Vrijheid, zelfstandigheid en de juiste match maken. Als onze IT professionals blij zijn, dan ben ik blij. Wat wil een mens nog meer?’’

Natuurlijk ben je enthousiast over wat je doet en dit laat je ook blijken in je acquisitie. Hierdoor weet je van een aanvankelijke ‘nee’ uiteindelijk een ‘ja’ te maken, of een ‘nee’ vanuit jouw kant om te buigen naar een alternatieve oplossing waarmee de klant ook geholpen is.  

Jij wordt blij van het detacheren van IT-Infra specialisten in jouw woonregio (Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Apeldoorn, Zwolle) en natuurlijk heb je je rijbewijs.

In ruil daarvoor krijg je

  • Je welverdiende loon en het juiste aantal pk’s met carkit en navigatie (want we willen je natuurlijk niet kwijtraken)
  • Voldoende vakantiedagen zodat je je rust kunt pakken als je die nodig hebt
  • Een enthousiast team van behulpzame collega’s met passie voor hun vakgebied. Zij helpen jou je draai te vinden, waarbij leren, kennisdeling, innovatie, jouw tevredenheid en klanttevredenheid de belangrijkste elementen zijn
  • Onvergetelijke borrels, legendarische socials en teveel kennissessies waar je aan kan deelnemen
  • Persoonlijke sfeer in een informele cultuur met voldoende uitdaging en doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Niet alleen binnen je vakgebied, maar ook op persoonlijk vlak

 

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van cv’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!