Werken bij Detron

Accountmanager - Industrie

Weet jij focus te houden bij grote en langdurige trajecten? Beschik jij daarnaast over een commerciële en ondernemende instelling? Lees dan snel verder!

Landelijk/ Veenendaal | 36-40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Gerby

Gerby van Lambalgen, Recruiter

De ambitie die je deelt

 

In deze functie ben je als accountmanager direct verantwoordelijk voor het genereren van new business. Je benadert prospects, creëert vertrouwen en weet op deze manier nieuwe omzet binnen te halen. Daarnaast onderhoud je een goede relatie met de bestaande klanten en ben je continu op de hoogte van hun wensen, eisen en ambities. Daarnaast is het jóuw ambitie om;

  • Jezelf bezig te houden met het acquireren van nieuwe klanten
  • Het onderhouden van contacten op management-/directieniveau en het bewerken van de DMU
  • De initiële klantvraag te vertalen naar werkende en implementeerbare voorstellen
  • Het gehele verkoop en realisatieproces bij de klant te bewaken en te begeleiden

De ervaring die je deelt

 

Als Accountmanager Industrie ben je vanzelfsprekend iemand die klant- en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast ben je bekend met de IT-sector en kun je jezelf makkelijk verplaatsen in de situatie van de klant. Heb je daarnaast ervaring in de Telefonie en large accounts? Dan komen we graag met jou in contact.

Naast bovenstaande aspecten hechten wij ook waarde aan jouw persoonlijke skills. Zo vinden wij het erg belangrijk dat je beschikt over een sterk communicatief vermogen en moet je in staat zijn om zelfstandig te kunnen werken. Tot slot   is het voor ons belangrijk dat je beschikt over HBO werk- en denkniveau en heb je minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring.

Wat je van ons mag verwachten

 

  • In deze functie geven we je bijzonder veel ontwikkelruimte. Denk aan uitdagende vraagstukken, uitgebreide kennisdeling van je collega’s en de vele doorgroeimogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop, mobiele telefoon (Samsung/ iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst) bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of (als de omstandigheden er weer naar zijn) leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

 

Solliciteer

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!