Werken bij Detron

Accountmanager Infrastructuur

Ben jij een échte ondernemer en weet jij hoe je jouw netwerk moet inzetten om new business contacten te leggen? Is social selling de manier waarop jij werkt? En weet jij alles van leadgeneratie? Dan willen wij jou in ons team!

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Sibel

Sibel Sener, Recruiter
T: 088-4460000
LinkedIn

Als Accountmanager Infrastructuur ben je een échte ondernemer en zet je jouw netwerk in om new business contacten te leggen. Leadgeneratie kent voor jou geen geheimen. Je richt je op onze toekomstige enterprise klanten en op lange termijn relaties. Je bent behendig, weet je goed staande te houden in complexe omgevingen en kan politieke belangen snel doorzien. Als geen ander weet jij gestalte te geven aan commerciële plannen en stel je je op als dé strategische partner van de klant. Je hebt een voortrekkersrol in het aanbiedingsproces en je bent uitstekend in staat een vertaling te maken tussen business vraagstukken en de oplossingen die Detron biedt. In deze functie werk je vanuit onze locatie Veenendaal.

Infrastructuur en Onderhoud is de specialist binnen de Detron ICT Groep die zich richt op server-, storage- en netwerkoplossingen voor organisaties. Ons doel is er voor te zorgen dat ondernemingen en haar medewerkers altijd en overal over hun applicaties en data kunnen beschikken, ongeacht tijdstip, locatie of device.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden en taken:

 • het acquireren van nieuwe klanten;
 • weten wat de klant strategisch bezig houdt en deze behoefte kunnen vertalen in een Detron propositie;
 • het bewaken van het verkoop- en realisatieproces bij de klant door alle daarvoor benodigde disciplines op de juiste wijze te betrekken en te informeren;
 • onderhouden van contacten met potentiele klanten;
 • het maken van RFI’s/bestekken/tenders, voorstellen en offertes.

 

Wij verwachten:

 • HBO+ werk- en denkniveau;
 • minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen de IT branche;
 • basiskennis van server, storage, netwerk en diverse leveranciers;
 • een netwerker pur sang met zowel intern als extern georiënteerde overtuigingskracht.


In ruil daarvoor krijg je:

 • een enthousiast team van collega’s dat graag met elkaar samenwerkt, kennis en ervaring deelt en elkaar inspireert om de klant tot het uiterste tevreden te krijgen;
 • marktconforme beloning, leaseauto, bonusplan, collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering;
 • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen middels het volgen van trainingen en natuurlijk zijn er voldoende kansen voor je binnen de organisatie.

 

Solliciteer

Wij zijn Detron

Detron voegt waarde toe aan organisaties door ICT optimaal beschikbaar, betrouwbaar, flexibel en schaalbaar te maken én een uitstekende service te leveren. Daarbij staat de klant uiteraard altijd centraal. Detron is groot genoeg om de stabiele partner te zijn en tegelijkertijd klein genoeg om snel te schakelen en een passende oplossing te bieden.

Een assessment kan deel uit maken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.