Werken bij Detron

Accountmanager Managed Services

Houd jij je graag bezig met het genereren van new business en met het proactief beheren van bestaande relaties? Lees dan snel verder!

Veenendaal | 36-40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Didier

Didier Jabroer, Recruiter
T: 0651715269
LinkedIn

De ambitie die je deelt

Met jouw commerciële en ondernemende instelling ben je als accountmanager primair verantwoordelijk voor het proactief beheren van onze MKB+ klanten. Jouw uitdaging is onder andere het behouden en uitbouwen van de bestaande relaties. Daarnaast ben je een professionele gesprekspartner en verantwoordelijk voor het vakkundig adviseren van onze klant.

  • Voor het onderhouden van contacten op management- /directieniveau moet je bij jou zijn.
  • Je maakt verschillende verbetervoorstellen en brengt op maat gemaakte offertes uit.
  • De initiële klantvraag te vertaal jij vloeiend naar een goed onderbouwde Detron propositie.
  • Je onderhoudt een (pro)actieve klantrelatie met bestaande klanten.

 

De ervaring die je deelt

Als Accountmanager ben je vanzelfsprekend iemand die weet hoe belangrijk klant- en resultaatgerichtheid is. Je bent bekend met de IT sector en kunt jezelf makkelijk en goed verplaatsen in de situatie van de klant. Heb je ook ervaring met de verkoop van managed services? Dan komen we graag met jou in contact!

Naast bovenstaande technische aspecten, hechten wij ook veel waarde aan jouw persoonlijke skills. Zo is het belangrijk dat je een sterk communicatief vermogen hebt en moet je in staat zijn om zeer zelfstandig te werken. Je beschikt daarnaast over hbo werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring.

“In deze functie ben ik veelal bezig met het opvolgen van leuke leads en ben ik veelal onderweg. Ik ben dan ook veelal aanwezig op verschillende klantlocaties en probeer er altijd voor hun te zijn. Daarnaast werk ik nauw samen met diverse stakeholders vormt elke dag een nieuwe uitdaging’’

 

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je bijzonder veel ontwikkelruimte. Denk aan uitdagende vraagstukken, uitgebreide kennisdeling van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop, mobiele telefoon (Samsung / iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

 

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!