Werken bij Detron

Accountmanager Managed Services

Houd jij je graag bezig met het proactief beheren van bestaande relaties? En heb je een commerciële en ondernemende instelling? Lees dan snel verder!

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Gerby

Gerby van Lambalgen, Recruiter

Veenendaal/Landelijk 36 - 40 uur

De ambitie die je deelt

In deze functie ben je als accountmanager primair verantwoordelijk voor het proactief beheren van onze MKB+ klanten. Jouw uitdaging is het behouden van de bestaande relaties. Je bent een professionele gesprekspartner en verantwoordelijk voor het vakkundig adviseren van onze klant.
Daarnaast is het jouw ambitie om;

• Een (pro)actieve klantrelatie te onderhouden met onze bestaande klanten
• Verschillende verbetervoorstellen en op maat gemaakte offertes uit te brengen
• De initiële klantvraag te vertalen naar een goed onderbouwde Detron propositie
• Diverse contacten te onderhouden op management- /directieniveau

De ervaring die je deelt

Als accountmanager ben je vanzelfsprekend iemand die klant- en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast ben je bekend met de IT sector en kun je jezelf makkelijk verplaatsen in de situatie van de klant. Heb je ook nog ervaring met de verkoop van managed services? Dan komen we zeker graag met jou in contact!

Naast bovenstaande technische aspecten, hechten wij ook veel waarde aan jouw persoonlijke skills. Zo vinden wij het erg belangrijk dat je beschikt over een sterk communicatief vermogen en moet je in staat zijn om zeer zelfstandig te kunnen werken. Tot slot vragen wij HBO werk- en denkniveau en is 8 tot 10 jaar aantoonbare werkervaring gewenst.

Maak kennis met Detron

Ontdek het werken bij Detron door de verhalen van verschillende collega's:

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je bijzonder veel ontwikkelruimte. Denk aan uitdagende vraagstukken, uitgebreide kennisdeling van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop, mobiele telefoon (Samsung/ iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst) bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of (als de omstandigheden er weer naar zijn) leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Sollicitatieprocedure

 

Je ontvangt een bevestiging. Wij bekijken je sollicitatie en binnen 5 werkdagen hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek.
Goed nieuws? Dan wordt je gebeld en hebben we een telefonische intake. Prangende vragen kun je alvast stellen.
Dit gesprek is een kennismaking met jou en Detron. We vertellen meer over je functie en het team waarin je komt te werken. Zo leren we elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.
Was er een klik? Dan gaan we in het tweede gesprek meer de inhoud in. Je gaat in gesprek met een van je toekomstige collega’s en maakt voor het gesprek een online assessment. Zo krijgen we een nog beter beeld van elkaar.
Allebei nog even enthousiast? Dan ontvang je een voorstel van ons. Na akkoord van jou ontvang je je contract en kan je beginnen!

Meer weten?

Neem contact op met Gerby

Gerby van Lambalgen Recruiter

Solliciteer direct

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Deel deze vacature:

Geen interessante vacature gevonden?

Meld je dan aan voor onze job alert en je bent als eerste op de hoogte van een nieuwe vacature:

Meld je aan

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!