Werken bij Detron

Accountmanager Storage

Ben jij iemand met een sterke technische achtergrond én heb je ervaring van de tape- en storage business? Als Accountmanager Storage combineer je je technische kennis met je commerciële skills!

Veenendaal | 36-40 uur

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Didier

Didier Jabroer, Recruiter
T: 0651715269
LinkedIn

De ambitie die je deelt

Als accountmanager voor de storage business ben je primair verantwoordelijk voor het genereren van new business. Je benadert prospects, creëert vertrouwen en weet op deze manier nieuwe omzet binnen te halen. Daarnaast onderhoud je een proactieve relatie met onze bestaande klanten en ben je continu op de hoogte van hun wensen, eisen en ambities.

  • Je gaat jezelf veelal bezighouden met het acquireren van nieuwe klanten.
  • Daarbij onderhoud je een (pro)actieve klantrelatie met bestaande klanten.
  • Je brengt verschillende verbetervoorstellen en op maat gemaakte offertes uit.
  • Je vertaalt de initiële klantvraag naar een goed onderbouwde Detron propositie.
  • Uiteraard weet je diverse prijsonderhandelingen te voeren met de klant.

De ervaring die je deelt

Jij bent vanzelfsprekend iemand die klant- en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast beschik je over ervaring met/van de tape- en storage business en kun je jezelf makkelijk verplaatsen in de situatie van de klant. Heb je relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie? Dan komen we graag met jou in contact!

Naast bovenstaande aspecten, hechten wij ook veel waarde aan jouw persoonlijke skills. Je hebt een communicatief vermogen en bent in staat om zeer zelfstandig te werken. Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring.

“Als Accountmanager in de storage business bekleed ik een veelzijdige functie welke enorm veel raakvlakken heeft met de techniek. Daarnaast krijg ik te maken met verschillende toonaangevende klanten en heb ik veel vrijheid om mijn eigen werkzaamheden in te kunnen vullen’’

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie geven we je bijzonder veel ontwikkelruimte. Denk aan uitdagende vraagstukken, uitgebreide kennisdeling van je collega’s en de vele ontwikkelingsmogelijkheden binnen Detron.
  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop, mobiele telefoon (Samsung / iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst), bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg?

 

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!