Werken bij Detron

Accountmanager Unified Communications (Overheid)

Jij bent een lobbyist in hart en nieren. Ben je strategisch sterk en denk je graag in kansen en mogelijkheden? Lees dan snel verder!                   

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter

Den Haag 36 - 40 uur

De ambitie die je deelt

Als Accountmanager Overheid ben je primair verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van ons overheidscontract (diverse ministeries én gemeentes). Jij weet wat er speelt binnen de ministeries en bent op de hoogte van hun wensen, eisen en ambities. Je onderhoudt en bouwt waar nodig een relatie op, creëert vertrouwen vanuit expertise en weet op deze manier nieuwe omzet binnen te halen.

Jouw taken zijn o.a.:

  • Opstellen en uitvoeren van een strategisch salesplan
  • Relatienetwerk binnen de diverse ministeries opbouwen en onderhouden
  • Opportunities spotten voor uitbreiding producten en service en deze verzilveren

De ervaring die je deelt

Jij bent vanzelfsprekend iemand die klant- en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Je hebt ruime kennis en ervaring met het product Mitel en mag jezelf dé sales specialist op het gebied van Mitel noemen. Maar dat betekent niet dat jij niet op de hoogte bent van andere producten en dienstverlening omtrent Unified Communications. Dat maakt dat jij de uitgelezen adviseur bent om ervoor te zorgen dat de klant het product met al zijn functionaliteiten volledig uit nut. Door jouw ervaring met grote klanten weet jij hoe het spel op hoog niveau gespeeld wordt. Jij weet je diplomatiek op te stellen en door middel van een strategisch plan je doelen te bereiken. Je hebt geduld en begrijpt dat een schaakspel niet in drie zetten te winnen is, dit vergt geduld en tactiek.

Maak kennis met Detron

Ontdek het werken bij Detron door de verhalen van verschillende collega's:

Wat je van ons mag verwachten

  • In deze functie krijg je bijzonder veel ruimte om jouw visie en plan tot uitvoering te brengen.
  • Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop, mobiele telefoon (Samsung / iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.
  • We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg (zodra het weer kan)?

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Sollicitatieprocedure

 

Je ontvangt een bevestiging. Wij bekijken je sollicitatie en binnen 5 werkdagen hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek.
Goed nieuws? Dan wordt je gebeld en hebben we een telefonische intake. Prangende vragen kun je alvast stellen.
Dit gesprek is een kennismaking met jou en Detron. We vertellen meer over je functie en het team waarin je komt te werken. Zo leren we elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.
Was er een klik? Dan gaan we in het tweede gesprek meer de inhoud in. Je gaat in gesprek met een van je toekomstige collega’s en maakt voor het gesprek een online assessment. Zo krijgen we een nog beter beeld van elkaar.
Allebei nog even enthousiast? Dan ontvang je een voorstel van ons. Na akkoord van jou ontvang je je contract en kan je beginnen!

Meer weten?

Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars Recruiter

Solliciteer direct

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Deel deze vacature:

Geen interessante vacature gevonden?

Meld je dan aan voor onze job alert en je bent als eerste op de hoogte van een nieuwe vacature:

Meld je aan

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!