Werken bij Detron

Administratief medewerker projectbureau

Contracten inschieten, klanten bellen, planning bewaken, archiveren, processen volgen, administratie. Als jij weet wat de gemene deler is van deze werkzaamheden, dan leren wij jou graag leren kennen!

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Marthe

Marthe Robben, Recruiter
06 22934560
LinkedIn

Jij

hebt je sporen verdiend op het gebied van administratieve werkzaamheden. Jouw collega’s kunnen altijd van jou op aan. Vragen beantwoord je, urenoverzichten lever je aan (nadat je ze zelf hebt bijgehouden) en je voert een feilloze administratie waarin alle punten en komma’s op de juiste plek staan. Je bent volledig verantwoordelijk voor de planning én afstemming van werkzaamheden voor de consultants. Je houdt daarom contact met alle klanten waarbij je de klantkaders (termijn, kosten, kwaliteit, scope) aanhoudt. Ook ben je een regelaar en ondersteun je bij het organiseren en faciliteren van kennis- en tech-sessies.

Je jongleert met de verschillende ballen en problemen los je zelf op. Je vindt cijfers leuk, je bent secuur en natuurlijk sla je na werktijd nog even je laptop open als je ineens de oplossing weet van die foutieve optelling in je Excel overzicht.

Jij komt met eigen vervoer naar ons kantoor in Den Bosch en als het nodig is ben je ook te vinden op ons kantoor in Veenendaal.

Jouw

administratieve vaardigheid, rust en overzicht helpen je bij het managen van de diverse projecten en planningen. Jouw projectcollega’s hebben jou écht nodig, want ze zijn hier zelf gewoon niet zo goed in. Microsoft Office heeft voor jou geen geheimen en jij wordt blij als de consultant zijn werk kan doen en de klant tevreden is.

Je doet er alles aan om de klant tevreden te maken en te houden, zodat Detron een graag geziene gast wordt. Je bent je ervan bewust dat alles wat je doet zijn weerslag heeft op de processen zowel voor onze consultants als voor onze klanten. Daarom ben je flexibel en communicatief vaardig. Ervaring is belangrijker dan opleiding. Overtuig jij ons van jouw kunnen?

Wij

geven je wat belangrijk is. Daaronder valt:

  • Je welverdiende loon
  • Een telefoon en laptop (je moet natuurlijk je planning bij kunnen houden)
  • Een leuk team wat staat te springen om jou te leren kennen!
  • Onvergetelijke borrels en legendarische socials
  • Behulpzame collega’s met passie voor hun vakgebied
  • Veel. Kennis.

 

Solliciteer