Werken bij Detron

Adoptie Consultant

Mensen enthousiasmeren en draagvlak creëren, daar krijg jij energie van. Werkprocessen verbeteren? Laat dat maar aan jou over!                   

Solliciteer

Meer weten? Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars, Recruiter

Landelijk/ Veenendaal 36 - 40 uur

De ambitie die je deelt

Het is jouw uitdaging om onze klanten (ambassadeurs/eindgebruikers) te begeleiden in de transformatie naar onze digitale werkplek binnen Office 365 en Teams. Je werkt samen met diverse collega’s binnen projectmanagement en techniek, zodat de implementatie en uitrol soepel verloopt. Het traject is voor onze klant een uitgelezen kans om het gehele werkproces onder de loep te nemen. De nieuwe werkplek zorgt voor een intelligenter en sneller werkproces, wat de medewerkers ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden. Jij begrijpt dat alleen een juist proces dat past bij de organisatiecultuur, zorgt voor draagvlak binnen de organisatie en medewerker. Het is jouw doel om deze medewerkers te enthousiasmeren om op een ‘nieuwe’ manier te leren werken! Jij inspireert de ambassadeurs door middel van inspiratiesessies en haalt de behoefte van hen op in workshops en geeft training in het nieuwe werkproces.

De ervaring die je deelt

Je hebt een passie voor adoptie en het in gang brengen van veranderingen. Je kunt goed luisteren waardoor je organisaties en bedrijfsprocessen eenvoudig doorgrondt. Je bent mensgericht en kan goed in processen denken, uitwerken en implementeren. Je gaat aan de slag met adoptiestrategieën, trainingen en biedt nazorg voor bijsturing. Je weet mensen te inspireren en vindt het leuk om kennis te delen. Het geven van presentaties en het trainen van groepen is voor jou geen probleem. Voor deze functie is het voornamelijk belangrijk dat je charisma en energie uitstraalt en bij voorkeur kennis van Office 365 hebt. Een opleiding of werkervaring vanuit het coachingsveld, HR functie of Communicatie is een pré.

Je kunt bij ieder bedrijf werken, maar het zijn de sfeer en collega's die het bij Detron zo leuk maken

Maak kennis met Detron

Ontdek het werken bij Detron door de verhalen van verschillende collega's:

Wat je van ons mag verwachten

• Je komt te werken in een warm en fijn team met specialisten welke elkaar ondersteunen en aanvullen.
• Een marktconforme beloning, een representatieve leaseauto, laptop, mobiele telefoon (Samsung/ iPhone) én een goed voorwaardenpakket. Denk daarbij aan een collectieve pensioenregeling, arbeidsongeschiktheids- ongevallen- en ziektekostenverzekering.
• Doorgroeimogelijkheden binnen Detron. Jaarlijks (of vaker indien je dat wenst) bespreken we jouw ambitie en de doorgroeimogelijkheden binnen onze veelzijdige organisatie.
• We delen graag. Niet alleen onze kennis, maar ook onze successen en fun momenten. Verwacht dus naast een goede werksfeer ook mooie andere momenten met elkaar. Wat dacht je van onze uitdagende kart-competitie, bootcamps of leuke borrels in onze eigen Detron kroeg (wanneer het weer kan)?! Op dit moment compenseren we dit door het regelmatig organiseren van pubquizes, online escaprooms of een presentje voor thuis.

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Detron) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Sollicitatieprocedure

 

Je ontvangt een bevestiging. Wij bekijken je sollicitatie en binnen 5 werkdagen hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek.
Goed nieuws? Dan wordt je gebeld en hebben we een telefonische intake. Prangende vragen kun je alvast stellen.
Dit gesprek is een kennismaking met jou en Detron. We vertellen meer over je functie en het team waarin je komt te werken. Zo leren we elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.
Was er een klik? Dan gaan we in het tweede gesprek meer de inhoud in. Je gaat in gesprek met een van je toekomstige collega’s en maakt voor het gesprek een online assessment. Zo krijgen we een nog beter beeld van elkaar.
Allebei nog even enthousiast? Dan ontvang je een voorstel van ons. Na akkoord van jou ontvang je je contract en kan je beginnen!

Meer weten?

Neem contact op met Lonneke

Lonneke Schaars Recruiter

Solliciteer direct

Iets voor jou? Dan willen we graag kennismaken! Reageer direct en je hoort binnen 5 werkdagen van ons.

Solliciteer

Deel deze vacature:

Geen interessante vacature gevonden?

Meld je dan aan voor onze job alert en je bent als eerste op de hoogte van een nieuwe vacature:

Meld je aan

Wij zijn Detron

Een verzameling van deskundige vakidioten. Professionals waar je altijd op kunt rekenen. Het voortouw nemend, pragmatisch en buitengewoon betrokken. Zo gaan we samen elke uitdaging aan. Is Detron dé nieuwe stap voor jou? Kijk eens rustig rond!